Μαρκέλλα Γιαννάτου: Στο πλατό λίγο πριν γίνει μαμά

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου που σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, βρίσκεται στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς «Μάγισσα» του ANT1, που σκηνοθετεί ο πρώην σύντροφός της Λευτέρης Χαρίτος.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Αν και αναπάντεχο για την ίδια, η Μαρκέλλα Γιαννάτου τελικά ξεκίνησε νωρίτερα τα γυρίσματα της «Μάγισσας», της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του ANT1. Η αγαπημένη ηθοποιός μόλις μπήκε στον ένατο μήνα της κύησής της και από ημέρα σε ημέρα περιμένει τα ευχάριστα. Ενώ πίστευε ότι θα διανύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της ήσυχα και στο σπίτι, τελικά η τηλεοπτική σειρά πήρε το «πράσινο φως» και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον Ιανουάριο. Το γεγονός αυτό έχει φέρει αρκετή ισορροπία στη ζωή της πολυάσχολης και δραστήριας ηθοποιού, καθώς η απραξία δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης των «Άγριων μελισσών» Λευτέρης Χαρίτος, που είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 14 χρόνια, αλλά από τα τέλη του 2022 τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η διανομή των ρόλων είχε γίνει πριν από τον χωρισμό τους, ενώ, σύμφωνα με πηγές της Realnews, η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν θα φαίνεται στον φακό.

Μανιάτικη βεντέτα

Η «Μάγισσα» είναι μια πολλά υποσχόμενη σειρά, η οποία αποτελεί μια πολύ ακριβή παραγωγή με σκηνικά ανάλογα των «Μελισσών» και όχι μόνο. Το σενάριο, που υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, θα ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό στη Μάνη του 1818, με τις διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης να έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα, εξαιτίας μιας βεντέτας, υπάρχει μεγάλη έχθρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, οι οποίες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Το μωρό που έρχεται στον κόσμο εξαφανίζεται σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια.

Μια υπηρέτρια βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι. Πραγματικά, όταν φτάνουν στο σημείο, εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Έτσι η υπηρέτρια κατηγορείται, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως να αποδεικνύουν την αθωότητά της. Το μαρτύριο όμως της νεαρής υπηρέτριας μόλις ξεκινά. Είναι μάγισσα ή όχι; Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Ελένη Τρίγγου, ενώ στους υπόλοιπους ρόλους θα δούμε τον Tάσο Νούσια, τον Γιώργο Γάλλο, τον Νίκο Ψαρρά, τη Μ. Γιαννάτου και τον Αναστάση Ροϊλό. Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Αλέξης Σιδηρόπουλος, ενώ η ηχογράφηση έγινε με ζωντανή ορχήστρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ