Μαρινέλλα, Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιος Διονυσίου: Φωτογραφίες από την λαμπερή τους πρεμιέρα στο NOX

Τετάρτη βράδυ και όλα τα φώτα στη σκηνή NOX άναψαν για να φωτίσουν τη συνεργασία της χρονιάς. Η Μαρινέλλα συναντιέται καλλιτεχνικά με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση εξαιτίας μιας σοβαρής περιπέτειας υγείας που πέρασε η σπουδαία ερμηνεύτρια, η Μαρινέλλα εμφανίστηκε στη σκηνή και σκόρπισε την αστείρευτη ενέργειά της στο κοινό της που την αποθέωσε.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης, διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Η επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως την γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές, ξαφνιάζοντάς μας με τις φρέσκιες ιδέες και τις προτάσεις της σε συνεργασίες, σε τραγούδια και παραστάσεις, αναζητώντας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό!

To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Το ατμοσφαιρικό NOX αγκάλιασε αυτές τις δύο κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που ανατρέπει τα καθιερωμένα!

Από 27/12 και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για περιορισμένες εμφανίσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ