Νίκος Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: «Μία μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του, αποκαλύπτοντας πως μια μέρα πριν πεθάνει είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς τον ταλαιπωρούσε ένας πονόλαιμος. Ο αδερφός του ηθοποιού, Παντελής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Τ-Live ανέφερε:

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του».

Όπως τόνισε: «Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ