Μαριάντα Πιερίδη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή – «Τώρα δεν θέλω να το συζητήσω»

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέτσης, μετά την κρίση που πέρασαν, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αντέδρασε όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που μιλούν για επανασύνδεση, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Αγάπη μου, δεν συζητάω την προσωπική μου ζωή έτσι… Να κάτσουμε σε έναν καναπέ, να πιούμε έναν καφέ να στα πω, τώρα δεν θέλω να το συζητήσω. Έχω βγει έξω να πιω ένα ποτό και να περάσω μια χαλαρή όμορφη βραδιά».

Σε ερώτηση για το αν την ενοχλεί που κατά καιρούς σχολιάζεται έντονα για τα προσωπικά της, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι: «Κοίταξε, δεν μπορώ να σου πω ότι με ενοχλεί, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό και νομίζω ότι όταν δεν απασχολείς κάτι πάει λάθος. Είμαι μια χαρά».

Η Μαριάντα Πιερίδη είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τα όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου, πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μου. Δεν θα κάτσω να πω τα πράγματα αναλυτικά, αλλά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου, να μου που ότι “Ξέρεις τι; Εκεί ίσως έχεις λάθος”.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι βρέθηκα να λέω κάτι, για το οποίο να σκέφτομαι «Μήπως έκανα λάθος που ανοίχτηκα τόσο;» και ξαφνικά να γίνεται μια καταιγίδα από χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες. Οι οποίες μου έλεγαν πράγματα κι έλεγα “Δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ζήσει όλα αυτά”» είχε αναφέρει τότε.

Ακόμα, είχε δηλώσει ότι: «Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο μικρός είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δεν χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη.

Θέλω να έχω σταθερότητα, μου αρέσει η σταθερότητα για να μπορώ να είμαι στην δουλειά μου καλά, να είμαι χαρούμενη και να έχω θετική ενέργεια την ώρα που θα ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν μπορώ να κρυφτώ και δεν θέλω κιόλας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ