Μαρία Σολωμού: Η απάντηση για το περιστατικό με δημοσιογράφο

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε τις προάλλες με ρεπόρτερ του Open.

Ο Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού και η… σκηνή ζηλοτυπίας – Viral το ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, με τον δημοσιογράφο να την ακολουθεί μέχρι εκεί για μία δήλωση. Το αποτέλεσμα ήταν η Μαρία Σολωμού να βρίσει εκνευρισμένη, αμέσως μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο ρεπόρτερ την κυνηγούσε επί μισή ώρα και μάλιστα χάλασε μια έκπληξη που ήθελε να κάνει.

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: Είναι η μούσα του έρωτα

«Κανονικά δεν θα με βλέπατε στο backstage γιατί ήμουν undercover, αλλά έγινε κάποιο spoiler που με στεναχώρησε πάρα πολύ, οπότε ήρθα στο backstage», δήλωσε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου την… χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου. Δεν την απηύθυνα τη βρισιά, προς Θεού» εξήγησε.

Μαρία Σολωμού: Δείτε πως ήταν η ηθοποιός πριν από 30 χρόνια

Ξεκαθάρισε μάλιστα, τον λόγο που εκνευρίστηκε τόσο πολύ. «Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ. Αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα πριν κι ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», είπε.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα ρούχα, ανέφερε: «Πριν από 20 χρόνια πήρα ένα φουστάνι με 800 ευρώ και το φόρεσα μια φορά», ενώ πρόσθεσε επίσης: «Πήρα έξι κιλά και νομίζω ότι έγινα ξαφνικά juicy».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ