Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στην ζωή μου» – Η δήλωση για τον Mente Fuerte που προκάλεσε αίσθηση

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στο “Πάμε Δανάη!” και μεταξύ άλλων μίλησε για την “σχέση” της με τον Mente Fuerte.

«Είμαι Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο, για το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ και θα κάνω την Τιτάνια, την βασίλισσα των ξωτικών, που είναι ένας ρόλος που ήθελα από την σχολή» είπε για την παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Η παρουσίαση, η πρόταση για εκπομπή και οι ψυχαγωγικές εκπομπές

Μιλώντας για την συμμετοχή της στην εκπομπή “Roomies”, εξήγησε πως: «Καλά τώρα δεν ήταν παρουσιάστρια αυτό που έκανα, τα κορίτσια έβγαζαν την λάντζα την περισσότερη και εγώ είχα τον ρόλο της λίγο αφελούς, χαζούλας, λίγο πιο αργής, γιατί δεν τα καταφέρνω πολύ καλά. Υπήρχε μία πρόταση για κάτι, υπάρχει ακόμα, κάτι σε late night και θα δω δεν ξέρω».

Ενώ σχολιάζοντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ανέφερε: «Θεωρώ ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές είναι όλες πολύ comme il faut και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν. Είναι και όλη αυτή η ιστορία που έχει αρχίσει με το politically correct και φτάνει άκρο και φοβάσαι τι θα πεις γιατί μετά θα σε πιάσουν στο στόμα τους, αν πεις κάτι λίγο διαφορετικό και θα σε τσακίσουν».

Οι αρνητικές κριτικές και το φλερτ από τα social media

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν την νοιάζει να την “πιάνουν” στο στόμα τους, η Μαρία Σολωμού, απάντησε: «Από τότε που έχω το Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ και σε κανένα. Ούτε στα καλά, ούτε στα αρνητικά απαντάω. Ούτε το φλερτ αποδέχομαι μέσα από το Instagram. Μου έχει τύχει, αλλά δεν απάντησα. Μου έχει τύχει να δω έναν άνθρωπο σ’ ένα μαγαζί, να με κοιτάξει, να τον κοιτάξω, να τελειώσει αυτό το πράγμα, να μην μιλήσουμε ποτέ και την επόμενη ημέρα να βρω μήνυμα. Όχι ρε φίλε δεν θα σου απαντήσω, δηλαδή τι είσαι κότα;».

«Σε μία δύο κωμωδίες που έχω παίξει, που γίνονται διάφορα έκτροπα, κατά λάθος ή επίτηδες, έχω κατουρηθεί πάνω μου από τα γέλια, ενώ βρισκόμουν στην σκηνή. Ευτυχώς στην μία παράσταση φορούσα μαύρο φόρεμα κολλητό. Τι να κάνω; Συνέχισα» είπε ερωτηθείσα για το πιο τρελό πράγμα που της έχει συμβεί είτε στο θεατρικό σανίδι, είτε στο τηλεοπτικό πλατό.

Μαρία Σολωμού: Το τρίτο πρόσωπο και η “σχέση” με τον Mente Fuerte 

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος που υπήρχε γάμος δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό, αλλά έχει συμβεί. Όταν προκύπτει κάτι τέτοιο, κάποιος λόγος υπάρχει. Ο δικός μου λόγος δεν είναι ποτέ ότι θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου, δεν θέλω κάτι τέτοιο, ο δικός μου λόγος είναι μόνο ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και έρχεται αυτό, είναι ένα συναίσθημα το οποίο… Ουδέποτε δεν ήθελα να διαλύσω κανένα και δεν διέλυσα και κανενός τίποτα και ήσυχα και ωραία μετά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα και εγώ ότι δεν γίνεται, γιατί αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο» εξήγησε με αφορμή δηλώσεις της, πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Όταν ερωτήθηκε για την σχέση που έχει με τον τράπερ Mente Fuerte, τόνισε: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος με ζηλεύει, υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή την στιγμή. Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious σαφέστατα. Αλλά δεν είναι αυτό που μπορεί κάποιος να έχει στο μυαλό του».

Για το εάν έχει χρειαστεί να μείνει κάποιο διάστημα σε τοξική σχέση, είπε: «Αυτό με το τοξική σχέση που το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία συνθήκη που δεν είναι τοξική. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι η τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στην ζωή μου. Το πραγματικό συναίσθημα το 100% που δεν έχει “ε να σου κάνω κόνξες ή να μην σε πάρω τηλέφωνο” ή ο ένας να τρέχει ή άλλος να κλαίει, όλο αυτό το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση. Η κανονική ερωτική σχέση, η οποία έχει σοβαρό νοιάξιμο, αγάπη, αλλά έχει και αυτό το φουρφούρισμα… Πρέπει να υπάρχει για εμένα, αλλιώς δεν με ενδιαφέρει πολύ».

«Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, αλλά εγώ θα χωρίσω τότε. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου» είπε στο τέλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ