Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη την χαστουκίζει

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά “Η Γη της Ελιάς“. Η ένταση ανάμεσα στον Δημοσθένη και την Ασπασία φτάνει στα άκρα. Ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο.

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. Ο Κουράκος είναι υποχρεωμένος να τον συλλάβει και να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο. Το δικαστήριο εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή.

Η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποκτά ένα καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν και αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική. Ο Λυκούργος παίρνει τη μικρή Φιλιώ από το Ίδρυμα και την πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς όπου θα μείνει για ένα βράδυ ώστε να γνωριστούν καλύτερα.

Η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη τη χαστουκίζει. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία τού μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ