Μαρία Κορινθίου για Γιώργο Λιάγκα: «Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι;»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Κορινθίου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για ένα «ελάφι».

Συγκεκριμένα η Μαρία Κορινθίου είπε: «Κάτι πήρε το αυτί μου. Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Σίγουρα δεν είμαι ελάφι. Δε ξέρω πού μπορεί να αναφέρεται, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει και πού αναφέρεται αλλά δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα.

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια, ενεργειακά κουράζομαι. Όσο περνούν τα χρόνια και η ζωή, κάνεις τους απολογισμούς σου. Υπάρχουν τα καλά, τα κακά, αυτά που πρέπει να αντιμετωπίζεις, αυτά που σου δίνουν κάποια μαθήματα. Σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζουμε και μία τελεία».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Ποιος ξέρει; Σε γενικές γραμμές δεν έχω τίποτα με κανέναν. Σε γενικές γραμμές. Και εκεί που έχω, απομακρύνομαι».

«Θα παρακαλέσω να μην κόβουμε αυτά που λέμε από την αρχή για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Να τα λέμε όλα. Κάπου αναφέρθηκε ότι εκτίθεμαι. Δεν ήταν στο ελαφάκι. Εκτίθεμαι γιατί τόλμησα και είπα τη γνώμη μου, που φυσικά η γνώμη μου δεν ακούστηκε όλη, αλλά μία ατάκα στο τέλος. Να τα παίζετε παρακαλούμε όλα για να μην εκτιθέμεθα. Αλλιώς εκτίθενται άλλοι!», ζήτησε καταλήγοντας η Μαρία Κορινθίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ