Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: Μπορεί να πήγαινα, αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν 5 πράγματα

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρία Κορινθίου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ανέφερε ότι θα πήγαινε σαν καλεσμένη, αν ήταν «προετοιμασμένοι να ακούσουν 5 πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη και για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Κορινθίου απάντησε ότι: «Είπε τι νιώθει. Εμένα δεν θα με καλούσαν. Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα; Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν 5 πράγματα, μπορεί».

«Προφανώς εάν πάω καλεσμένη κάπου, θα είναι για να συζητήσω, να υπάρξει ένας διάλογος. Τώρα τι και πως… εξαρτάται και από αυτόν που θα με ρωτάει, τι θα με ρωτάει», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας για το «Πρωινό», σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Για το «Πρωινό» και βέβαια μιλήσαμε με τη Μαρία. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, αλλά βρήκαμε μετά. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Δεν νομίζω να πήγαινα καλεσμένος, άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν βγαίνω πολύ στα κανάλια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ