Μαρία Μπεκατώρου: Τι συνέβη στο πλατό του «the 2night show» και το έβαλε στα πόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show » και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την επιτυχία που βιώνει με το «Still Standing» και για την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό, για την οικογενειακή σχέση με την Υβόννη Μπόσνιακ και για τις πρωινές εκπομπές.

«Πώς κολλήσαμε και πως αγαπιόμαστε όλη η οικογένεια. Την Ελένη δεν την ξεχωρίζω, είναι παιδί μου. Παίρνω πολύ δύναμη και ενέργεια από την Ελένη. Η φιλία θέλει δουλειά. Δεν είχα πολλές φίλες. Όλο αυτό που νιώθουμε με την Υβόννη, το νιώθει για μένα και η Ελένη» είπε η Μαρία Μπεκατώρου για τη σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη της την οποία έχει βαφτίσει.

«Είναι οικογένειά μου η Μαρία, είναι ευλογία», απάντησε η Υβόννη Μπόσνιακ στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την ώρα της εκπομπής .

Για το πρωινό Σου Κου και τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι «δεν θα ξαναέκανα το «Πρωινό Σου Κου». Στο λέω τώρα που κάνω το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar, δυο project που τα λατρεύω. Δεν συγκρίνω αυτό που νιώθω όταν κάνω αυτά τα δυο με το πρωινό. Τελικά έχω καταλήξει, μου αρέσει να κάνω συνεντεύξεις κάποιες φορές, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εγώ αυτό που δε μπορούσα σε μια πρωινή εκπομπή είναι να κάθομαι στο πάνελ και να κρίνω άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν το μπορούσα. Δεν το έχω».

«Αυτό πρέπει λίγο να το έχεις, εγώ δεν το έχω. Δεν είχα το άγχος της αναπαραγωγής, τώρα πια στην τηλεόραση πρέπει να υπάρχει αναπαραγωγή μετά από αυτό που θα πουν οι συνεντευξιαζόμενοι…», πρόσθεσε.

Πανικός όμως κυρίευσε την Μαρία Μπεκατώρου όταν χρειάστηκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο οποίο κλήθηκε να βάλει το χέρι της σε ένα κουτί προκειμένου να ανακαλύψει τι κρύβεται μέσα σε αυτό. Σε ένα από αυτά τα κουτιά, υπήρχαν σκουλήκια τα οποία φοβάται. Μόλις τα είδε, άρχισε να ουρλιάζει και το έβαλε στα πόδια, με τους παρευρισκομένους και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ