Νόνη Δούνια: Υπάρχει φλερτ στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η βουλευτής της ΝΔ Νόνη Δούνια. Η Νόνη Δούνια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Επίσης, αναφέρθηκε στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τα φλερτ που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.

Αναφερόμενη στην επέμβαση καρδιάς, η Νόνη Δούνια τόνισε ότι «από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο. Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά».

«Θέλω ο γιος μου να είναι “κύριος” με τις γυναίκες, να αγαπάει τις γυναίκες. Θέλω να μεγαλώσω έναν άντρα που θα θαυμάζω», επισήμανε η Νόνη Δούνια μιλώντας για τον γιο της ενώ και όπως εξήγησε θέλει και τα δύο της παιδιά να γίνουν καλοί άνθρωποι.

Αναφερόμενη στον γάμο της, η Νόνη Δούνια σημείωσε ότι είναι παντρεμένη 16 χρόνια και υποστήριξε ότι «όλοι οι γάμοι περνούν κρίση. Θέλει μια ωραία προσπάθεια και από τους δύο για να διατηρηθεί ο έρωτας. Δε ζηλεύω. Ζήλευα αλλά με φθείρει, ήθελα να το αποβάλλω γιατί μου κάνει κακό. Με τον άντρα μου περνάμε καλά μαζί. Έχουμε πολλά να πούμε όταν βγαίνουμε», τόνισε.

Για τα βουλευτικά, η Νόνη Δούνια ρωτήθηκε εάν έχει δεχθεί ρατσισμό, με εκείνη να απαντά πως«δεν εισέπραξα αρνητισμό από παλαιότερους βουλευτές. Το αντίθετο».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη εάν υπάρχει φλερτ στη Βουλή, η Νόνη Δούνια απάντησε καταφατικά λέγοντας πως«υπάρχει φλερτ στη Βουλή. Εγώ το αντιλαμβάνομαι. Κι ας είναι λιγότερες οι γυναίκες»,είπε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ