Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι έξαλλη με την αστυνομία αλλά μην ακυρώνουν και κάποιους καλούς ανθρώπους»

Ένα άγνωστο και προσωπικό της περιστατικό περιέγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του «Γεια Σου» επ’ αφορμή της εξομολόγησης της ηθοποιού Πωλίνας Γκιωνάκη στην κάμερα για την κακοποιητική σχέση που έχει βιώσει στο παρελθόν από χειριστικό σύντροφό της.

Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αρκετά επικίνδυνο αυτοάνοσο που μου άλλαξε τη ζωή»

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αφηγήθηκε το σκηνικό με μία ταλαιπωρημένη κοπέλα στον δρόμο, για χάρη της οποίας η ίδια κάλεσε το 100, προκειμένου να τη σώσει.

«Οι γυναίκες που κακοποιούνται πρέπει από την πρώτη ένδειξη να σηκωθούν να φύγουν. Μου έχει τύχει εξαιτίας και της ιδιότητάς μου ως coach τελευταία να συζητάω με πολλές γυναίκες. Κοπέλα που ήταν σε γάμο 20 χρόνια που την κακοποιούσε και χώρισε μόνο όταν έφυγε αυτός», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Μαρία Μπακοδήμου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σου αρέσω;»

«Δεν φεύγουν! Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ρισκάρουν τη ζωή τους», τόνισε η οικοδέσποινα του «Γεια Σου».

«Μου έχει τύχει μερικές φορές να με ακολουθούν αυτοκίνητα. Έχουν δει ποια είμαι και με ακολουθεί. Εγώ δεν θέλω όμως να δει πού μένω, οπότε πάντα έχω στο μυαλό μου ότι, αν συνεχίσει να με ακολουθεί, θα πάω στην αστυνομία και θα τους το πω. Αν γυρίσουν στην αστυνομία και μου πουν: κι εμείς τι να κάνουμε που σε ακολουθεί;», παραδέχεται αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Μια περίοδο την γούσταρα σεξουαλικά»

«Είμαι έξαλλη με την αστυνομία αλλά μην ακυρώνουν και κάποιους καλούς ανθρώπους. Έχω πάρει μια φορά τηλέφωνο στο 100, γιατί είδα μία κοπέλα στον δρόμο που μου φαινόταν κακοποιημένη. Δεν φαινόταν στα καλά της», αφηγείται στη συνέχεια.

«Με εξυπηρέτησε με υπομονή ο άνθρωπος στο τηλέφωνο να του εξηγήσω ακριβώς πόση ώρα το σημείο που βρισκόταν για να την εντοπίσουν. Του έσπασα τα νεύρα αλλά καθόταν και με άκουγε. Και δεν είπα ότι είμαι η Μαρία Μπακοδήμου στο τηλέφωνο. Δεν με εξυπηρέτησε για αυτό», κατέληξε στην ιστορία της η Μαρία Μπακοδήμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ