Μαρία Μπακοδήμου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σου αρέσω;»

Απάντηση στην ερωτική παραδοχή του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήρθε να δώσει η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και λίγες ώρες νωρίτερα, σε διαδικτυακού του συνέντευξη, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως είχε αδυναμία σεξουαλική στην παρουσιάστρια.

«Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο… το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σε αυτό λοιπόν, αμέσως μετά και την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μαρία Μπακοδήμου ήρθε να δώσει την δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλά δεν ντρέπεσαι; Όχι, να του πω εγώ τώρα… Δεν ντρέπεται; Μια περίοδο; Του πέρασε τώρα; Δηλαδή τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σ’ αρέσω; Συγνώμη κιόλας».

«Μια περίοδο; Δεν μου αρέσουν αυτά. Θέλω να μην με ξεπερνάνε. Θέλω να είμαι αξεπέραστη. Με ήθελε όμως μόνο σεξουαλικά, ενώ θέλω να τον ιντριγκάρω εγκεφαλικά» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο στο «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ