Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Καινούργιου: «Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό είχε γίνει πριν πάρα πολλά χρόνια. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Συζητήσαμε, αλλά ήθελε πολλή δουλειά, αυτό της είπα εγώ, όχι ότι δεν κάνει. Δεν έκανε για το ενημερωτικό.

Τότε εγώ έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο” και η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική, όχι να έρθει να δουλέψει. Αλλά μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Και εγώ αυτό το είχα ξεχάσει. Ήθελε πολλή δουλειά τότε, γιατί ήταν 18 χρονών. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει, εγώ δεν μιλάω έτσι», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και η Ανθή Βούλγαρη, λέγοντας ότι και η ίδια είχε προσπαθήσει κατά το παρελθόν να μπει στην ειδησεογραφία και είχε απορριφθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ