Γλυφάδα: Στο «μικροσκόπιο» οι συναντήσεις του Αιγύπτιου με μια γυναίκα

Δώδεκα ημέρες έχουν περάσει από το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, η Δέσποινα Καρνέση, έδωσε την πρώτη της κατάθεση. Επιβεβαίωσε ότι ο μακελάρης την κλείδωσε στο γραφείο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντησή της στο ερώτημα γιατί ο πρώην έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας σκότωσε τρία άτομα.

H κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση για το κίνητρο του Αιγύπιτιου μακελάρη όχι μόνο δεν έλυσε το μυστήριο, αλλά το «φούντωσε» ακόμη περισσότερο. Οι αστυνομικοί τη ρώτησαν ποιος είναι ο λόγος της δολοφονικής μανίας του δράστη και εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Άρης με την αδερφή μου».

«Μετά την κατάθεση της κας Καρνέση, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι αυτή η οικογένεια δε θέλει να το συνεχίσει. ότι υπάρχουν μυστικά που δε θέλει να αποκαλύψει. Είναι μια κατάθεση που χαρακτηρίζεται “άχυρο”, η οποία λέει απλά πράγαμτα και αυτά που ήδη έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί. Η υπόθεση σιγά σιγά κλείνει, γιατί κανείς δε θέλει να μπει βαθύτερα σε αυτό το θέμα. Είναι καταφανέστατο πια μετά την κατάθεση της Καρνέση», σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Η Δέσποινα Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς κάθε βήμα του 76χρονου δράστη το μοιραίο πρωινό. Έδωσε λεπτομερή περιγραφή για το δικό της τετ α τετ με τον  δολοφόνο. Τον είδε ξαφνικά μπροστά της και επιβεβαίωσε ότι εκείνη δεν ήταν στόχος, αφού την κλείδωσε στο γραφείο για να την προστατέψει.

Γλυφάδα: Στο «μικροσκόπιο» οι συναντήσεις του Αιγύπτιου με μια γυναίκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, o δράστης του μακελειού και αυτόχειρας έβγαλε για πρώτη φορά ελληνική ταυτότητα το 1993, δηλώνοντας ως διεύθυνση κατοικίας τα Σπάτα και επάγγελμα μεταφραστής.

Τα τελευταία χρόνια εμφάνιζε ως τόπο κατοικίας την οδό Αρτεμισίου, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας.

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας έχει μπει μία γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρίες, συναντούσε ο Αιγύπτιος στη Γλυφάδα. Μία γυναίκα που δε μιλούσε ελληνικά .

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Μαρμάρι, καθώς οι φίλοι του δολοφόνου ισχυρίστηκαν στο Star ότι τον έβλεπαν πάντα μόνο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ