Ο ιερέας… σπίκερ από την Λέσβο στον Realfm 97,8: «Από μικρός είχα το μικρόβιο να περιγράφω αγώνες!»

Δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου, ενεργός παράγοντας στην τοπική ΕΠΣ και πλέον και σπίκερ σε διαδικτυακό αθλητικό κανάλι στην Λέσβο. Πρόκειται για τον ιερέα Γρηγόριο Πόλυμο, ο οποίος στο ακριτικό νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, πέρα από το λειτούργημα του στην ενορία του, είναι κοντά στη νεολαία και από άλλα πόστα.

«Όταν ήμουνα παιδί άκουγα τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και μόλις τελείωναν έκανα ξανά μόνος μου την περιγραφή» ανέφερε στον Realfm 97.8, αποκαλύπτοντας ότι το «μικρόβιο» αυτό το έχει από μικρός όταν παρακολουθούσε στην Αθήνα και στο Παγκράτι την ομάδα της γειτονιάς του, τον Αρίωνα Γούβας.

«Αρχικά όταν ήρθα στην Λέσβο, ασχολήθηκα με τις τοπικές ομάδες σε επίπεδο υποδομών και στη συνέχεια η ΕΠΣ Λέσβου, όταν ήταν πρόεδρος ο Σταύρος Ψαρόπουλος μου έκανε την πρόταση να γίνω και παρατηρητής αγώνων» αποκάλυψε ο πάτερ Γρηγόριος, μιλώντας στην εκπομπή Real sports με τον Αριστείδη Νικολάκη και τον Δημήτρη Σταυρακάκη. «Από μια εκδήλωση για την βράβευση των τμημάτων υποδομής των συλλόγων εδώ στην Μυτιλήνη, μου ζήτησαν να κάνω την παρουσίαση και μετά μου πρότειναν να μεταδίδω και αγώνες των τοπικών ομάδων σε διαδικτυακό κανάλι»,   επεσήμανε, προσθέτοντας: «ο μόνος σκοπός που το κάνω, είναι να προβάλλονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού». Ο πάτερ Γρηγόριος πέρα των άλλων, επιδρά θετικά, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ώστε να μην παρεκτρέπονται οι φίλαθλοι στα γήπεδα του νησιού.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ