Μαντόνα: Το έντονο πρόγραμμά της – Πώς η 64χρονη ασκείται έξι ημέρες την εβδομάδα σε καθεστώς «τιμωρίας»

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία-μαμούθ της, αφού «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ» το Σάββατο.

Μαντόνα: Βρέθηκε αναίσθητη και παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ- «Είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο»

Αυτή η τρομοκρατική περιπέτεια με την υγεία της τραγουδίστριας επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζέρ της Guy Oseary, ο οποίος είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram πως είχε  μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη»  που απαιτούσε μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Η μητέρα έξι παιδιών αναγκάστηκε τώρα να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, που περιελάμβανε 84 ημερομηνίες και επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ του Καναδά, στις 15 Ιουλίου.

Μαντόνα: Αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία της – Τι συνέβη

Η Μαντόνα, όπως είναι γνωστό, είναι τελειομανής όσον αφορά τις εμφανίσεις της, και αυτή τη φορά δεν ήταν εξαίρεση. Είχε ήδη ξεκινήσει από τον Απρίλιο τις εντατικές πρόβες για την 40η επετειακή της περιοδεία.

Η δημιουργός επιτυχίας Like A Prayer ακολουθούσε μια απαιτητική εξαήμερη ρουτίνα με non stop πρόβες, προετοιμαζόμενη για τα σόου, αποκάλυψαν άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Μόλις πριν από τρία χρόνια, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από συναυλίες αφού υπέστη μια άσχημη πτώση στη σκηνή και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό στο γόνατο.

Η αφοσιωμένη ερμηνεύτρια είναι επίσης γνωστή για το «τιμωρητικό» πρόγραμμα γυμναστικής της, το οποίο την βλέπει να ασκείται έξι φορές την εβδομάδα με έναν προσωπικό γυμναστή, εν μέσω του απαιτητικού της προγράμματος επί σκηνής για να διατηρήσει τη «σωματική διάπλασή της».

«Νομίζω ότι ασκείται πολύ. Δηλαδή, οι πρόβες είναι εξαντλητικές. Οι πρόβες είναι έξι μέρες τη βδομάδα απ’ ό,τι ακούω. Η μόνη ημέρα ρεπό είναι η Κυριακή» σημειώνει συνεργάτης της στην Dailymail, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως η Μαντόνα είχε σχεδιάσει να ενσωματώσει την αγάπη της για την πυγμαχία και τη φυσική κατάσταση στις συναυλίες της, φέρνοντας πολεμικές τέχνες στα επερχόμενα σόου της, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η φυσική κατάσταση στη ζωή της σταρ.

«Εκπαιδεύονται σε διαφορετικά πεδία χορού, διαφορετικούς τύπους καλλιτεχνικής έκφρασης για να παρουσιαστούν στην παράσταση. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές πολεμικές τέχνες όπως η πυγμαχία. Ασχολείται πολύ με την πυγμαχία και τέτοια πράγματα. Λοιπόν, νομίζω ότι θα ξαναδείτε πολλά από αυτά που έχει δείξει στο παρελθόν. Σίγουρα δεν πρέπει να την χάσετε. Θα είναι όλα εκείνα τα πράγματα που την κάνουν Μαντόνα» είχε σχολιάσει συνεργάτης της για την προετοιμασία των συναυλιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ