Μάκης Κατσανέας: Θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ για παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη

Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Μάκης Κατσανέας.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη, ενώ αποκάλυψε πως είναι θέμα ημερών να κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ.

«Έχω βιώσει σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Κατσανέας.

Και συνέχισε: «Προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια».

«Ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα.

Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος», συμπλήρωσε.

Μάκης Κατσανέας

Μάκης Κατσανέας: Θέμα ημερών η καταγγελία στο ΣΕΗ

Μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί ως ηθοποιός, ο Μάκης Κατσανέας ανέφερε «όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, αλλά είναι θέμα ημερών».

«Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Αλλά μετά είπα όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε» εξομολογήθηκε.

πηγή φωτογραφιών: Μάκης Κατσανέας – Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ