Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε» – ΒΙΝΤΕΟ

Για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης(4/5) ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε στον Alpha για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Το ζευγάρι Αλίκη-Δημήτρης πάντα θα απασχολεί. Πάντα, η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και τον Δημήτρη και βεβαίως το χαίρομαι, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν στιγμάτισαν μόνο την δική μου ζωή – τους βιογράφησα και τους δύο –  αλλά νομίζω στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Είναι δύο πρόσωπα και ειδικά η Αλίκη που θα πουλάνε πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά πράγματα για αυτήν», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Βεβαίως υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν θα μιλήσω ποτέ. Οι άνθρωποι αυτοί με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν γινόταν να είσαι φίλος και με τους δύο», δήλωσε ακόμη ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε ερωτική διάθεση για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής, η Δέσπω το είδε, πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε. Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ