Τσίπρας για Ανδρουλάκη: Οφείλει να κατανοήσει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα

«Ο κ. Ανδρουλάκης οφείλει να κατανοήσει ένα πράγμα, ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ανήκει στην ιστορία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, απαντώντας στο χθεσινό σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι «ο κ. Τσίπρας με όσα κάνει προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματά του, γίνεται τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου».

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ, γίνεται τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη «να σεβαστεί ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ανιδιοτελείς πολίτες που εμπνεύστηκαν από τον Ανδρέα και τον ακολούθησαν, ήταν συνοδοιπόροι του, οι οποίοι σήμερα έχουν περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να το σεβαστεί αυτό. Και αυτό πρέπει να αποτελέσει, όχι ένα στοιχείο που θα μας χωρίζει, αλλά ένα στοιχείο που θα μας ενώνει».

«Ας αφήσουμε λοιπόν τα θέματα της αισθητικής, αν είχα πράσινο ή κόκκινο φόντο την ώρα που μιλούσα και κατέθετα την πρόταση με τα 11 σημεία και ας πάμε στην ουσία. Με ποια από τα 11 σημεία που κατέθεσα διαφωνεί ο κύριος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ. Διότι την επόμενη ημέρα θα πρέπει να κληθούμε να πάρουμε σοβαρές ευθύνες και αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ