«Λύγισε» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μου λείπει η κόρη μου – Το σπίτι έχει αδειάσει – Bίντεο

Με καμάρι και συγκίνηση μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την κόρη του, Νικολέτα, η οποία σπουδάζει στην Ολλανδία. Όπως είπε στην εκπομπή «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή στο One Channel, «μου λείπει πολύ, έχει αδειάσει το σπίτι».

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Τραγουδούσα στις Κάψες το “Γεννήθηκες για την καταστροφή”»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε ότι «όταν ήρθε στη ζωή μας η Νικολέτα, τρελάθηκα πραγματικά. Είχα πλέον τη δική μου κόρη».

Περιέγραψε την κόρη του ως έναν άνθρωπο με ανεπτυγμένο χιούμορ και συγχρόνως με καλλιτεχνική φύση.

«Ζωγράφιζε από το πρωί έως το βράδυ. Μετά το Δημοτικό έδωσε εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό, στην Παλλήνη, πέρασε και μετά βρήκε τον δρόμο της. Πέρασε στην Σχολή Καλών Τεχνών, τελείωσε χωρίς καθυστέρηση και τελικά αποφάσισε τώρα να μας φύγει. Είναι στην Ολλανδία, πήγε για ανώτερες σπουδές. Σπουδάζει animation» είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με καμάρι για τα όσα έχει καταφέρει η κόρη του.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται τώρα που εκείνη είναι μακριά, απάντησε:

«Από τη μία πλευρά λες «δεν μπορώ να κόψω τον δρόμο του παιδιού», αλλά από την άλλη λείπει και λείπει πολύ. Ήταν γεμάτο όλο το σπίτι και τώρα έχει αδειάσει. Θυμάμαι την πρώτη φορά που με άκουσε μπροστά σε κόσμο ήταν 4 ετών.  Ήμασταν στην Θεσσαλονίκη με τον Θάνο Μικρούτσικο. Ήταν κι εκείνος με την κόρη του, Αλεξάνδρα επίσης 4 ετών. Μου είχαν κοπεί τα πόδια που ήταν το παιδί κάτω, στο κοινό. Είχα άγχος. Και με το που τελειώνω το πρώτο τραγούδι, ακούω μια τσιρίδα από κάτω: «Μπράβο μπαμπααααά».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «ποτέ δεν της περάσαμε, εγώ και η μητέρα της (σ.σ. Ελένη Ράντου) ότι ήμασταν κάτι ξεχωριστό. Προσπαθήσαμε να το πάμε φυσιολογικά, ότι είναι η δουλειά μας και έτσι το συνήθισε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ