Lucifer: Έστειλαν ύποπτο πακέτο στο σπίτι του Τομ Έλις

Την αστυνομία κάλεσαν ο σταρ του “Lucifer” Τομ Έλις και η σεναριογράφος σύζυγός του Μέγκαν Όπενχαϊμερ όταν παρέλαβαν ένα ύποπτο δέμα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Ο 42χρονος σταρ σοκαρίστηκε όταν η 35χρονη σύζυγός του έλαβε ένα δέμα γεμάτο γκλίτερ, σύμφωνα με αναφορές. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 λέγεται πως έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες αφού θεώρησαν πως το δέμα που τους έστειλαν ήταν “ανατριχιαστικό”.

Πηγή είπε στο ΤΜΖ ότι αστυνομικοί του τμήματος διαχείρισης απειλών ερευνά την υπόθεση και ήδη οι έρευνες έχουν οδηγήσει σε έναν ύποπτο.

Ο Τομ παντρεύτηκε τη Μέγκαν σε μία ρομαντική τελετή στη Σάντα Ινές έπειτα από μία σχέση τεσσάρων ετών.
Μοιράζεται τη γονεϊκή κηδεμονία της 15χρονης Νόρα, με την πρώην σύντροφό του Εστέλ Μόργκαν ενώ έχει και δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του Ταμζίν Ούθουεϊτ, τη 12χρονη Φλόρενς και την οκτάχρονη Μάρνι.

Ο σέξι Ουαλός πρωταγωνιστής του “Lucifer” που έχει κάψει καρδιές είναι πολύ απασχολημένος με τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς. Λέγεται ότι η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία αφού ανανεώθηκε από το Netflix για τέταρτη φορά, μετά το “κόψιμό” της από το Fox.