Λένα Παπαληγούρα: Κάναμε προσπάθεια να κρατήσουμε κρυφή την εγκυμοσύνη – Τι είπε για το φύλο του μωρού

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

Η είδηση πως η εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα θα γίνει ξανά μαμά σε περίπου τρεις μήνες έπεσε σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά γραφεία μιας και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό, όπως έκαναν και στην πρώτη εγκυμοσύνη της.

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε, όσο μπορούμε, να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο του θεάτρου Βέμπο, όπου παίζω στο έργο «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια», το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και τη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους στις επόμενες ημέρες, αφού έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά με πρόλαβε το δημοσίευμα!», αποκαλύπτει στην εφημερίδα η Λένα Παπαληγούρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας» λέει, ενώ επιμένει ότι δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Η Λένα Παπαληγούρα ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο και το δεύτερο μωρό της και να επισφραγίσει για ακόμα μια φορά την αγάπη της με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, αφού πρόκειται να εκπληρώσει όλες τις συμφωνίες της. Από τη μία πλευρά παραμένει στην παράσταση «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο αλλά και στις παραστάσεις της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας «Κατερίνα», που βασίζεται στο βιβλίο του Αύγουστο Κορτώ, ενώ ετοιμάζεται για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» που θα παιχθεί στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νάνουρη.

Πηγή: Real Life

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.