Λάκης Γαβαλάς: Αποκάλυψε πόσο πουλήθηκε η βίλα του στη Μύκονο

Καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του, για την παραμονή του στην φυλακή, ενώ αναφέρθηκε και στα περιουσιακά στοιχεία που έχασε λόγω των χρεών του.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED», στην οποία θα περιγράφει γεγονότα της ζωής του.

«Έμεινα 15 μήνες στη φυλακή. Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1.900.000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα με τόσα» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συμπλήρωσε: «Τη βίλα μου την αγόρασε ένας Αιγύπτιος που έχει πάρει άλλα δέκα κτίρια στην Μύκονο. Κι εγώ να πάω στην Αίγυπτο να πάρω μια πυραμίδα ρε παιδί μου, γλυκό εννοώ αρχικά…», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαλαβάς.

Απαντώντας στην ερώτηση, αν στενοχωριέται που οικήματα που έφτιαξε εκείνος ανήκουν πλέον σε άλλους, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Δεν με νοιάζει που βλέπω τα κτήρια μου να τα έχουν πάρει όλα, κάνω delete, γι’ αυτό και ζω όπως ζω και έχω μια αισιοδοξία».

Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς: Ταπεινώθηκα τρελά στη φυλακή

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην εμπειρία του όταν μπήκε στη φυλακή, τονίζοντας πως ταπεινώθηκε τρελά.

«Ταπεινώθηκα τρελά στη φυλακή. Φρόντιζα να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Γυμναζόμουν πολύ. Δούλευα στον κήπο της φυλακής» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πήγα στη φυλακή με τη μαγκιά και μόλις άκουσα το πρώτο κάγκελο να τρίζει γιατί δεν ήταν λαδωμένο, μου έφυγε κατευθείαν. Άρχισε να με ζορίζει. Ήμουν ατραξιόν στην αρχή και άρχισα να λέω “ααα εδώ το κάστινγκ δεν μου πολυαρέσει”» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Όταν μου έλεγαν οι δικηγόροι θα βγεις σε ένα μήνα, θα βγεις σε δύο είπα “Λάκη μου, αυτό είναι, θα μείνεις εδώ, θα συνταυτιστείς με το θέμα εδώ πέρα, θα κοιτάξεις να αποκτήσεις έναν σεβασμό”»

Απαντώντας στο αν δέχτηκε bullying μέσα στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε κατηγορηματικά όχι. «Όχι, όχι, κανένα. Όλοι μου μιλούσαν πάρα πολύ ωραία» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ