Κρις Τζένερ: Το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων – «Αυτό δεν είναι το πρόσωπό της»

Οι Καρντάσιανς είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες παγκοσμίως. Η Κρις Τζένερ και οι κόρες της Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλόε, Κένταλ και Κάιλι κατάφεραν να αποκτήσουν δισεκατομμύρια, μέσω του ριάλιτι τους, που ξεκίνησαν το 2007, στο οποίο και παρουσιάζουν τις ζωές τους. Πλέον έχουν επιχειρήσεις που αξίζουν εκατομμύρια και είναι από τις πιο ισχυρές οικογένειες στην Αμερική.

Εκτός όμως από την φήμη, τα λεφτά και τους φανς, έχουν δεχθεί πολλές φορές αρνητική κριτική. Ένας από τους λόγους που ο κόσμος τις κρίνει είναι εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων που έχουν κάνει, καθώς και για τα φίλτρα που χρησιμοποιούν σε φωτογραφίες και βίντεό τους. Μέρος των σχολίων τις κατηγορεί ευθέως πως προωθούν πρότυπα που βλάπτουν την κοινωνία και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες, για το δικό τους όφελος.

Τώρα, σύμφωνα με το Page Six, η μητέρα και αρχηγός της οικογένειας, Κρις Τζένερ, βρίσκεται στο επίκεντρο, εξαιτίας ενός δικού της βίντεο, στο οποίο φαίνεται ανανεωμένη, με πολλούς να μιλούν για υπερβολική χρήση των φίλτρων.

 

 

Ο Samer Khouzami, ο οποίος επιμελείται το μακιγιάζ της Τζένερ, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της πριν από λίγες ώρες, στο instagram προφίλ του, προκειμένου να δείξει το μακιγιάζ που της έκανε. Όμως οι χρήστες της πλατφόρμας δεν επικεντρώθηκαν σε αυτό, αλλά στα φίλτρα που έχουν χρησιμοποιηθεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samer Khouzami (@samerkhouzami)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samer Khouzami (@samerkhouzami)

«Αγκαλιάστε την ηλικία σας. Αυτό το φίλτρο είναι γελοίο» έγραψε ένας χρήστης του instagram κάτω από το βίντεο. Ενώ ένας άλλος τόνισε: «Τι στο διά… συμβαίνει, αυτό δεν είναι το πρόσωπό της».

Από την άλλη ορισμένοι θέλησαν να κάνουν πιο καλοπροαίρετα σχόλια: «Γιατί να προσθέσεις φίλτρο; Η Κρις είναι εκθαμβωτική. Οι ρυτίδες δεν είναι κακές, το υπόσχομαι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κρις Τζένερ επικρίνεται για την αλλαγή της εμφάνισής της στο διαδίκτυο. Τον Απρίλιο, η ίδια και η κόρη της Κλόε Καρντάσιαν δέχθηκαν ένα κύμα αρνητικής κριτικής, για τις φιλτραρισμένες κοινές φωτογραφίες τους που δημοσίευσαν. «Τι στον Μάικλ Τζάκσον είναι αυτό» έγραψε ειρωνικά ένας χρήστης της πλατφόρμας τότε, αναφερόμενος στην τάση του αείμνηστου “βασιλιά της ποπ” για πλαστικές επεμβάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ