Κωστής Σαββιδάκης: Τι αποκάλυψε ο “παπά – Γρηγόρης” από τις Άγριες Μέλισσες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον παπά – Γρηγόρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και το θαύμα που βίωσε.

“Για εμένα που πιστεύω ήταν ένα πολύ στενάχωρο Πάσχα. Πιστεύω με όλη μου την καρδιά. Και εκκλησιάζομαι και θα εξομολογηθώ και θα νηστέψω και θα κοινωνήσω. Άλλωστε έχω ζήσει το προσωπικό μου θαύμα πριν από έξι χρόνια. Πήγα να ασπαστώ τον Σταυρό στο Εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και όταν πήγε να με σταυρώσει ο παπά-Δημήτρης, ο Σταυρός κόλλησε πάνω μου, στα πνευμόνια μου. Ο ιερέας μου είπε ‘πήγαινε να κάνεις ιατρικές εξετάσεις’. Έτσι και έγινε. Κάπνιζα πάρα πολύ, είχα και αυξημένο βάρος και άσχημο βήχα. Τετάρτη πήγα στον γιατρό, Δευτέρα μπήκα για επέμβαση και σώθηκα. Είχα μία κύστη σαν αβγό”, είπε ο Κωστής Σαββιδάκης.

“Οι περισσότεροι θαυμαστές της σειράς όταν με βλέπουν στον δρόμο μου λένε πρώτα ‘παπά-Γρηγόρη την ευλογία σου’ και μετά με ρωτούν ‘τα γένια αληθινά είναι;’ και τους λέω ‘τραβήξτε τα’. Έχω πάρει τεράστια αγάπη μέσα από αυτή τη σειρά”, πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Δημοκρατία

Exit mobile version