Κορίτσια στον ήλιο: Σολωμού και Ηλιάδη έβαλαν τα μαγιό τους

Τον ήλιο και την θάλασσα απολαμβάνουν η Μαρία Σολωμού και η Αγγελική Ηλιάδη. Τόσο η ηθοποιός, όσο και η τραγουδίστρια έφεραν καύσωνα στο instagram ανεβάζοντας και οι δύο σήμερα φωτογραφίες με τα μαγιό τους.

Η Μαρία Σολωμού φορώντας ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό, αποκάλυψε στους ακόλουθούς της στο προφίλ της στο instagram πως αυτό είναι και το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα για φέτος. Το post με τις χαμογελαστές της φωτογραφίες, συνόδεψε με την λεζάντα: «Επίσημα η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού!!!».

Η ηθοποιός πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με μαγιό σε ένα μπαλκόνι και είχε γράψει στην λεζάντα: «Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα, γιατί έχεις γενική πρόβα και δεν θες να ταλαιπωρηθείς… η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα. Λιαστείτε υπεύθυνα!!!!!».

Από την άλλη αυτό μπορεί να μην είναι το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα για την Αγγελική Ηλιάδη, όμως η τραγουδίστρια τράβηξε για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο τόνισε με ένα σμαραγδί μαγιό. Στην λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στο instagram προφίλ της, η Αγγελική Ηλιάδη εξέφρασε την αγάπη της για το καλοκαίρι, γράφοντας: «Summer I adore you».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ