Κωνσταντίνος Βασάλος: Αντιδράσεις για τις προκλητικές δηλώσεις του – Η ανήθικη πρόταση από γνωστό δικηγόρο

Αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε τόσο Κωνσταντίνος Βασάλος, όσο και ο Fipster, μιλώντας για τις ανήθικες προτάσεις, σε συνέντευξη που έκαναν για το κανάλι που έχει ο δεύτερος στο Youtube. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη κατακεραύνωσαν τους δυο φίλους, για το πως μίλησαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στο καλό του φίλο Fipster, για το κανάλι που έχει στο Youtube. Με αφορμή μία ερώτηση του youtuber, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως του έχει σταλθεί μήνυμα στο οποίο του είχε ζητηθεί να συμμετάσχει σε πληρωμένο σεξ, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού. Μάλιστα αργότερα αποκάλυψε πως αντίστοιχη πρόταση του είχε κάνει και δικηγόρος, ο οποίος έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση.

Το απόσπασμα αναπαρήγαγαν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει: «Είναι μια κουβέντα, που σίγουρα δεν πρέπει… Μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Μιλάμε για δύο πρόσωπα αναγνωρίσιμα, που ξέρουν ότι θα αναπαραχθούν από εκπομπές, από σάιτ, τους βλέπουν παιδιά… “Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα πλυθεί”, δηλαδή τώρα αυτές είναι ατάκες… Σε μια περίοδο των τελευταίων ετών που μιλάμε γι’ αυτές τις καταγγελίες, τις παρενοχλήσεις από ανθρώπους που έχουν την εξουσία… Το να το συζητάς σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, αναμενόμενο, αιτία για χιούμορ, αιτία για να κάνουμε και λίγη πλάκα».

Προσθέτοντας ότι: «Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία. Να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια τέτοια ανήθικη πρόταση. Γιατί και εγώ μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου, ότι εχθές μου έστειλε μήνυμα ο Τραμπ και μου είπε θέλω να σε γνωρίσω και σου φέρνω το Learjet. Δεν εννοώ ότι κάποιος λέει ψέματα, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, έστω και με μία πρόφαση χιούμορ, οκ φίλε, αν είσαι μάγκας, πες…».

«Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και το ότι κι εσύ κάνεις και πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο, είναι με κάποιο τρόπο σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ» εξήγησε στη συνέχεια.

Ενώ στο τέλος τόνισε: «Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε».

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό το καφριλίκι, θα με ενοχλούσε

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας το απόσπασμα, ανέφερε: «Μπορεί να είμαι και βαθιά συντηρητική και να μην το ξέρω, αλλά εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο της παρέας. Είναι απωθητικό. Δεν είμαι άνθρωπος του διαδικτύου, δεν το αγαπώ, το χρησιμοποιώ πραγματικά για να ενημερωθώ. Δεν θα μπω να παρακολουθήσω εκπομπές, κι επειδή είμαι μίας άλλης εποχής, μπορεί να μου ξενίζει. Καταλαβαίνω όμως ότι κι αυτό που λες εσύ ότι πρόκειται για μία κουβέντα καφενείου. Από την άλλη όμως, επειδή αυτή η κουβέντα καφενείου θα περάσει στο τηλεοπτικό κομμάτι, ακριβώς γιατί είναι ο Fipster και ακριβώς γιατί είναι ο Βασάλος, πιθανότατα εγώ αυτό να το έκοβα».

«Επισημαίνουμε κάποια φαινόμενα που γίνονται στο διαδίκτυο και απορούμε γιατί εδώ πέρα έχουμε άλλους κανόνες. Το βλέπουμε από αυτό το πρίσμα. Και το γεγονός ότι με τέτοια ανετίλα σε περιβάλλον καφενείου συζητούνται θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει. Και σε αυτό το περιβάλλον μπαίνουν χιλιάδες νέα παιδιά, τα οποία διαμορφώνουν στάσεις μέσα από αυτά που ακούνε. Από αυτό το πρίσμα το εξετάζουμε. Σαφώς καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πλάκα, δεν είμαστε χαζοί» υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Είναι νέα παιδιά. Εμένα δε θα μου άρεσε το παιδί άμα παρακολουθεί τον Fipster να ακούει ότι θα πήγαινε με έναν τηλεοπτικό δικηγόρο με λιγότερα από 30 χιλιάδες ευρώ. Δεν θα μου άρεσε ρε φίλε!» είπε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το θέμα είναι με τι μπορούμε να κάνουμε χιούμορ. Αυτό ήταν κάτι αστείο;»

Τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου σχολίασε από την πλευρά της και η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό Μας», η οποία δεν δίστασε να κρύψει τη δυσαρέσκειά της. «Παραέγινε πλάκα, παιδιά. Το θέμα είναι σοβαρό. Είναι και η ώρα τέτοια που δεν μπορούμε να μιλήσουμε με όρους καθαρούς αλλά αυτή η διαδικασία είναι καταδικαστέα και πρέπει να καταγγέλλεται», ανέφερε συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ο μόνος, αυτό συμβαίνει γενικά. Έχει κάνει όμως ένα λάθος για μένα. Σε δημόσιο λόγο – χωρίς να έχει κακή πρόθεση – δεν κάνεις πλάκα με αυτό. Θα μπορούσε να μην το έχει σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ λάθος την τοποθέτηση», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το περιστατικό η Φαίη Σκορδά, ανέφερε: «Δεν θα κρίνουμε το πώς αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος μία τέτοια κατάσταση. Το πρέπον θα είναι να μιλάμε για εκείνους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να σε προσβάλλουν, είτε στέλνοντας χυδαίες φωτογραφίες, είτε κάνοντας σχόλια που σε υποτιμούν, είτε κάνοντας μία πρόταση με χρήματα που και αυτό είναι ανήθικο».

Έπειτα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Είναι προφανές ότι έκανε χιούμορ αλλά το θέμα είναι με τι μπορούμε να κάνουμε χιούμορ. Αυτό ήταν κάτι αστείο;», αναρωτήθηκε, ενώ στη συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο η Φαίη Σκορδά, η οποία σημείωσε: «Αν θέλεις να φωτογραφήσεις και να ονοματίσεις, πάλι μπορείς να το κάνεις. Έχουμε δει να ξεκινούν έτσι πολλές ιστορίες. Παίρνεις όμως την ευθύνη και μιλάς συγκεκριμένα για αυτό. Δεν το κάνεις σε ένα πλαίσιο πλάκας».

«Θέλοντας να το βάλει στη σφαίρα του αδιανόητου, του “εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό” ο Κωνσταντίνος το τράβηξε πάρα πολύ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αστείο», καταλήγει η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ