Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει τα λάθος άτομα

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι ο άνθρωπος που στάθηκε διακριτικά δίπλα στη Δέσποινα Βανδή τη δύσκολη περίοδο που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της καθώς οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κύπρο.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον τραγουδιστή και οι ερωτήσεις για τη Δέσποινα Βανδή και τις φήμες που τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη, ήταν αναπόφευκτες.

“Η Δέσποινα είναι πάντα ερωτευμένη με τη δουλειά της” δήλωσε ο τραγουδιστής θέλοντας να αποφύγει να κάνει αποκαλύψεις.

“Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα” πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνοντας χιούμορ, χρησιμοποιώντας στίχο από τραγούδι του Βασίλη Καρρά.

Δέσποινα Βανδή: Τι είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το διαζύγιο

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε αποκαλύψει πως ήταν δίπλα της τη δύσκολη περίοδο της ανακοίνωσης του διαζυγίου με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

“Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε δύσκολες στιγμές τους. Εγώ έτσι κάνω πάντα, αθόρυβα και διακριτικά” ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως “ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω αυτό κάνει η Δέσποινα τώρα και το χαίρομαι πολύ”.

“Όλοι οι φίλοι της, ήμασταν από κοντά αλλά και μακριά, παρακολουθούσαμε αν χρειάζεται κάτι. Νομίζω είναι πολύ δυνατή και χρειάζεται μόνο αγάπη” σχολίασε.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Δέσποινα Βανδή τον είχε ενημερώσει για την ανακοίνωση του διαζυγίου της πριν αυτή βγει και πως η ίδια αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα τέτοια θέματα.

Τέλος σημείωσε πως η Δέσποινα Βανδή είναι στενοχωρημένη για το διαζύγιο. “Ένας χωρισμός, έπειτα από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση με γάμο και παιδιά, πάντα αφήνει στενοχώρια και θλίψη αλλά είναι πολύ δυνατή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ