Σάσα Σταμάτη: Το μήνυμα που της έστειλε η Δέσποινα Βανδή

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες με την ερώτηση που έκανε στη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US, αν δηλαδή μπορεί να την αποκαλεί “δεσποινίς”.

Τα σχόλια ήταν πολλά ενώ θέση πήρε και η Καίτη Γαρμπή με ανάρτηση που έκανε στο twitter.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Σάσα Σταμάτη εάν μίλησε με την Δέσποινα Βανδή έπειτα από αυτό με την ίδια να αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία για τη σχέση μεταξύ τους.

“Όταν είχα απολυθεί από το MEGA βλέπω ξαφνικά ένα μήνυμα. ‘Κορίτσι μου ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε. Ό,τι χρειαστείς είμαι εδώ. Είμαι η Δέσποινα Βανδή’. Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ” υποστήριξε η Σάσα Σταμάτη.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν την ενοχλούν τα κακεντρεχή σχόλια διαφορετικά δεν θα έκανε τηλεόραση.

Η Σάσα Σταμάτη απέφυγε να αποκαλύψει τον αποστολέα της ανθοδέσμης ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει θυσιάσει πράγματα από την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας της και πως έχει μετανιώσει γι’ αυτό.

Σάσα Σταμάτη: Οι δηλώσεις της στους δημοσιογράφους

J2US: Το “καρφί” της Καίτης Γαρμπή για τη Σάσα Σταμάτη και η απάντηση

Η Σάσα Σταμάτη ήταν… πολυβόλο στην πρεμιέρα του J2US, καθώς δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει, ούτε καν τους κριτές. Διέκοπτε συνεχώς τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος την αποκάλεσε γλωσσοκοπάνα, ενώ όταν της είπε να τον αφήσει να ολοκληρώσει η συζήτηση πήρε… ροζ τροπή.

Στη συνέχεια η Σάσα Σταμάτη έβαλε στο στόχαστρο τη Δέσποινα Βανδή, καθώς αναρωτήθηκε αν λόγω του διαζυγίου θα την αποκαλεί στο εξής δεσποινίδα ή κυρία.

Την απορία της αυτή δεν άφησε ασχολίαστη η Καίτη Γαρμπή η οποία έγραψε στο twitter:

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

 

Η Σάσα Σταμάτη απάντησε στην Καίτη Γαρμπή

Μετά το τέλος του show, η Σάσα Σταμάτη έμαθε για το συγκεκριμένο tweet και απάντησε στην κάμερα του Open Weekend: «Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή, μπορεί να λέει ότι θέλει για μένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ