Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ραντεβού στη Νέα Υόρκη

Στην Αμερική, όπου θα βρεθεί σε λίγες ημέρες για την περιοδεία του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να συναντήσει τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, με την οποία είναι εδώ και περίπου έναν χρόνο ζευγάρι.

Της Νίκης Κώτσου –  ΠΗΓΗ: Realnews

Σε λιγότερο από έναν μήνα ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να δώσει την πρώτη του συναυλία στη Νέα Υόρκη. Ο τραγουδιστής, με special guests τους Light, Rack και Evangelia, στις 18 Νοεμβρίου θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα εμφανιστεί στο περίφημο Barclays Center. Από το πλευρό του δεν θα λείπει η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, καθώς είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Το ξακουστό στάδιο έχει φιλοξενήσει τους πλέον διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, The Rolling Stones, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Μπιγιονσέ, Ριάνα, Μαντόνα και Μπρους Σπρίνγκστιν, και έχει χωρητικότητα περίπου 20.000 θεατές.

Τους τελευταίους μήνες ο Κ. Αργυρός έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική επιτυχία και στην προσωπική του ζωή. Η jet setter Αλ. Νίκα, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, είναι μια γυναίκα που, όπως φαίνεται, τον κάνει πολύ ευτυχισμένο. Παρόλο που η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο, εδώ και έναν περίπου χρόνο απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές. Αν και τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους, δύσκολα μπορεί να τους εντοπίσει κανείς. Έχουν επιλέξει και οι δύο να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και φροντίζουν οι συναντήσεις τους να γίνονται διακριτικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύουν μαζί στο εξωτερικό, όπου ζουν πιο ελεύθερα τον έρωτά τους.

Δεδομένου ότι η Αλ. Νίκα διατηρεί σπίτι στο Λος Άντζελες και περνάει εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου της, οι δυο τους θα είναι μαζί για όσο διαρκούν οι συναυλίες του τραγουδιστή στην Αμερική. Ο Κ. Αργυρός θα δώσει τρεις συναυλίες στις ΗΠΑ και δύο στον Καναδά. Πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, ωστόσο, θα επιστρέψει στην Αμερική, αφού τελευταίος σταθμός του, μετά τον Καναδά, θα είναι το Λος Άντζελες στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Κ. Αργυρός ζει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του και ένας ακόμη λόγος είναι ότι μετά το USA-Canada tour, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, πρόκειται να βραβευτεί για τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «22», ο οποίος έγινε διαμαντένιος, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε από το κοινό. Το άλμπουμ έχει ήδη βραβευτεί από την Panik Records ως πλατινένιο, ενώ πρόσφατα έγινε χρυσό και το τραγούδι «Είναι που ακόμα σ’ αγαπώ».

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μοιάζει να έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της 25χρονης Αλ. Νίκα. Οι δυο τους βρίσκουν τρόπους να είναι μαζί χωρίς να δίνουν λαβές για σχόλια που αφορούν τη σχέση τους. Πέρασαν μαζί το καλοκαίρι, με εξορμήσεις σε πολλά ελληνικά νησιά, ενώ ταξίδεψαν και στο εξωτερικό. Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους έγινε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό την Αφρική και το Γιοχάνεσμπουργκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ