Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι ξεκαθάρισε για την γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δύο μήνες περίπου πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Μπαίνω στον 8ο, σε μια εβδομάδα. Το έμαθα, όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη ημέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος», ανέφερε σχετικά με την εγκυμοσύνη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Το είχα μάθει όταν είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ατζούν και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να λείψω για την επέμβαση. Τελικά έλειψα από την δουλειά μόνο δύο μέρες. Πήγα στην δουλειά με ράμματα, με αιμορραγίες, έβαζα πιο φαρδιά ρούχα. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό».

Σχετικά με τον σύζυγό της και τα βήματα που έχουν κάνει στην σχέση τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Ήταν η καραντίνα το πρώτο εξάμηνο και ήμασταν συνέχεια μαζί. Αυτό το εξάμηνο ο Βασίλης το λέει διετία. Άμα ρωτήσεις δεν πιστεύει ότι ήμασταν μόνο τόσο μαζί. Κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Δένεσαι με τον άλλον».

Όσον αφορά στο πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια, στο οποίο πήγαινα κι εγώ. Από εκεί τον ξέρω, ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

Kαι πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πήγα μία μέρα σε ένα μαγαζί στην Βουλιαγμένη που πηγαίνω συνέχεια και δεν ήξερα ότι είναι δικό του και τον πέτυχα μία μέρα που έφευγα από το μαγαζί και μου λέει ο Βασίλης πότε θα παίξουμε τένις. Και μία άλλη μέρα έχω πάει σε ένα από τα μαγαζιά του και στέλνει έναν άνθρωπο να μου κεράσει κάτι και λέω κι εγώ ”έλα μία μέρα να μας πεις κι εσύ ένα καλησπέρα”. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί και μου πρότεινε να βγούμε την επόμενη μέρα».

Τι ξεχώρισε στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; «Ο Βασίλης έχει και τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα. Είναι ένας άνθρωπος από οικογένεια, και είναι δεμένη οικογένεια, είναι σταθερός και έχει λόγο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό από τον άνθρωπό μου για όλα αυτά που ακούγονται. Εφόσον τα είχαμε πει όλα δεν είχα να φοβηθώ κάτι. Ήμουν άνετη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ