Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τα πλάνα από τον γάμο τους και το σχόλιο της Καινούργιου

Λίγο πριν γίνουν γονείς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από κράτα μυστικότητα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο δημαρχείο της Βούλας.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε έξω από το Δημαρχείο και εξασφάλισε πλάνα. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν έκαναν δηλώσεις, ενώ οι γονείς της παρουσιάστριας ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό συνεργείο για τις ευχές.

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ