Κιμ Καρντάσιαν: Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα… μυστικό και ένα στράπλες μικροσκοπικό – ΦΩΤΟ

Δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα την Κιμ Καρντάσιαν τα όσα της καταλογίζει ο πρώην σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ.

Λίγο μετά τη «βόμβα» που πέταξε ο ράπερ στο Twitter πως «έπιασε την Κιμ με τον Κρις Πολ», η 41χρονη  συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Έτσι, ύστερα από μερικές ώρες, η Καρντάσιαν κοινοποίησε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες της, από την συνάντησή της με την τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και την αδερφή της, Κλόε. Οι τρεις τους χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό με το μικροσκοπικό στράπλες  της Κιμ να κλέβει την παράσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Κάνιε Γουέστ: «Έπιασα τον Κρις Πολ με την Κιμ Καρντάσιαν»

Σε ένα από τα τελευταία του tweets, ο Γουέστ, αποφασισμένος να προκαλέσει διαμάχη, είπε: “Ας σπάσουμε ένα τελευταίο παράθυρο πριν φύγουμε από εδώ”, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο Μασκ βρισκόταν δευτερόλεπτα μακριά από το να τον αποβάλει. Τι έκανε; Τουίταρε μια φωτογραφία του Πολ και έγραψε: “Έπιασα αυτόν τον τύπο με την Κιμ. Καληνύχτα”.

Οι εκπρόσωποι της Κιμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν όταν τους πλησίασε η DailyMail την Παρασκευή.

Ο Πολ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Τζάντα από το 2011, δεν έχει ακόμη κάνει κάποιο σχόλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουέστ στοχοποιεί δημόσια την πρώην σύζυγό του, ενώ φαίνεται να βρίσκεται στη δίνη μιας ψυχικής κατάρρευσης.

Στο παρελθόν την κατηγόρησε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στη μεγαλύτερη κόρη τους, τη Νορθ, και έχει επιτεθεί επανειλημμένα στη διάσημη οικογένειά της σε άλλα παραληρήματά του.

Το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τον Γουέστ να καλείται να πληρώνει 200.000 δολάρια το μήνα σε διατροφή για τα παιδιά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ