Κέβιν Κόστνερ: Σχεδόν 200.000 δολάρια το μήνα του ζητάει η πρώην του ως διατροφή

Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, θέλει τα τρία τους παιδιά να συνεχίσουν να ζουν πλουσιοπάροχα παρά το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με το Page Six η σχεδιάστρια τσαντών ζήτησε από το δικαστήριο να διατάξει τον σταρ του Χόλιγουντ να της πληρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια σε μηνιαία διατροφή, ώστε τα παιδιά τους να μπορούν να διατηρήσουν το ίδιο βιοτικό επίπεδο όταν είναι υπό τη φροντίδα της.

«Το Δικαστήριο πρέπει να ορίσει την διατροφή των παιδιών σε ένα επίπεδο ώστε, όταν τα παιδιά είναι με την Κριστίν, να ζουν έναν τρόπο ζωής σχετικά συγκρίσιμο με αυτόν που απολαμβάνουν όταν είναι με τον πατέρα τους», έγραψε η νομική ομάδα της Μπάουμγκάρτνερ σε μια σύντομη έκθεση που κατατέθηκε πριν από την ακρόασή τους στις 31 Αυγούστου, με βάση το Us Weekly.

«Η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να επιτρέπει στα παιδιά να υποστηρίζονται σε επίπεδο ανάλογο με την σημαντική οικονομική άνεση του Κέβιν, ακόμη κι αν αυτό το επίπεδο υποστήριξης βελτιώνει επίσης το βιοτικό επίπεδο της Κριστίν».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Η νομική ομάδα της Μπάουμγκάρτνερ είπε επίσης ότι τα τρία παιδιά τους θα πρέπει να ζουν σε ένα «παρόμοιο σπίτι» με εκείνο του Κόστνερ όταν βρίσκονται υπό την επιμέλεια της μητέρας τους. Επιπλέον, η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ έγραψε ότι τα παιδιά θα πρέπει να μπορούν να κάνουν «παρόμοιες διακοπές» όταν είναι μαζί της, κάτι που περιλαμβάνει και ιδιωτικές πτήσεις.

«Επειδή τα παιδιά πετούν με ιδιωτικά αεροσκάφη για να κάνουν διακοπές πολυτελείας όταν είναι με τον πατέρα τους, ο Κώδικας Οικογένειας υπαγορεύει ότι ο Κέβιν πρέπει να πληρώσει επαρκή διατροφή στην Κριστίν, ώστε τα παιδιά να μπορούν να πάνε ανάλογες διακοπές όταν είναι μαζί της», αναφέρουν οι δικηγόροι της στην έκθεση.

«Σε αυτή την περίπτωση, η διατροφή των 175.057 δολαρίων το μήνα που ζήτησε η Κριστίν δεν θα είναι επαρκής για να αντιγράψει τον τρόπο ζωής του Κέβιν, αλλά θα είναι επαρκής για να της επιτρέψει να προσφέρει έναν τρόπο ζωής στα παιδιά που είναι σχετικά συγκρίσιμος».

Η Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κόστνερ τον Μάιο, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Από τότε, οι δύο πρώην έχουν εμπλακεί σε ένα επίμαχο διαζύγιο για τη διατροφή των παιδιών, τα έξοδα και την περιουσία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ