Κέβιν Κόστνερ: Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του έπειτα από 18 χρόνια γάμου

Η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Christine Baumgartner, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η είδηση έπεσε σαν “βόμβα” στο Χόλιγουντ.

Χρυσές Σφαίρες: Ο Κέβιν Κόστνερ εξηγεί με βίντεο γιατί δεν πήγε να πάρει το βραβείο του

Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια υπέβαλε αίτηση για να τερματίσει τον 18χρονο γάμο τους τη Δευτέρα, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

Στην κατάθεσή της, η Baumgartner, 49 ετών, ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Cayden, 15 ετών, Hayes, 14 ετών, και Grace, 12 ετών.

Horizon: Η νέα ταινία του Κέβιν Κόστνερ – Το καστ και οι πολλαπλοί ρόλοι του

Ωστόσο, δεν ζήτησε οικονομική υποστήριξη από τον σύζυγό της καθώς το TMZ αναφέρει ότι υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστατικά πέρα ​​από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου», επιβεβαίωσε στο ρεπορτάζ ένας εκπρόσωπος του 68χρονου ηθοποιού.

Μίλτος Ιωαννίδης: Ο… Kέβιν Κόστνερ της πίστας – Ο τραγουδιστής που έγινε και σωματοφύλακας

«Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή». Σημειώνεται ότι ο Κόστνερ απάντησε στο αίτημα της εν διαστάσει συζύγου του την Τρίτη, ζητώντας επίσης την κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Η γνωριμία και ο σύντομος χωρισμός

Η Baumgartner και ο σταρ του «Yellowstone» ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999, λίγο μετά τον χωρισμό του Κόστνερ από την Bridget Rooney, με την οποία έχει αποκτήσει τον γιο του Liam, 27 ετών. Έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό το 2003, η σχεδιάστρια τσαντών και ο Κόστνερ επανενώθηκαν την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στο Aspen.

Καλωσόρισαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Cayden, τον Μάιο του 2007 και τον δεύτερο γιο τους, Hayes, τον Φεβρουάριο του 2009. Την επόμενη χρονιά, το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη τους, Γκρέις.

Ο σταρ του “Hidden Figures” ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Cindy Costner, ωστόσο χώρισαν το 2004. Έχουν επίσης τρία παιδιά μαζί: την Annie, 39 ετών, τη Lily, 36 ετών, και τον Joe, 35 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ