Κέλλυ Κελεκίδου: Θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτηση στο instagram

Η Κέλλυ Κελεκίδου νοσεί από κορονοϊό όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω instagram. Αυτή ήταν η αιτία που δεν εμφανίστηκε χθες, Σάββατο, στο J2US.

Όπως έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στην ανάρτησή της:”Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το J2US

Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου, Δημήτρη Αλεξάνδρου για να βάλουμε φωτιά στη σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό!”.

Σημειώνεται πως είχε ανακοινωθεί ότι η Κέλλυ Κελεκίδου δεν θα συμμετείχε στο χθεσινοβραδινό J2US εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τη θέση της πήρε η Ελένη Χατζίδου, ως προσωρινή αντικαταστάτρια της Κέλλυς Κελεκίδου.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω Instagram, με την Ελένη Χατζίδου να ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάρει μόνιμα τη θέση της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μετά την εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ελένη Χατζίδου, η Κέλλυ Κελεκίδου μέσω σύνδεσης με το στούντιο παραδέχθηκε ότι ταλαιπωρήθηκε και αυτή. “Δόξα τω Θεώ όμως είναι πάρα πολύ καλά και αυτό μετράει” είπε μεταξύ άλλων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ