Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απουσίασε από την εκπομπή – Τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί τον λόγο της απουσίας του, κατά την έναρξη της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

“Τον ξεματιάσαμε μεν χθες αλλά θα σας πω ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά, το είδατε ούτως ή άλλως και το είπαμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Έτσι, το πιο λογικό είναι να έχει μια γαστρεντερίτιδα όμως για προληπτικούς λόγους κάναμε όλοι μοριακά τεστ Covid χθες το βράδυ” ανέφερε η παρουσιάστρια.

“Ήμασταν όλοι σε μια αναστάτωση. Οι υπόλοιποι που είμαστε εδώ είμαστε αρνητικοί, όμως, πρέπει να βγει και το μοριακό τεστ του Δημήτρη για να τηρούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας” είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

 

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η φόρτιση και τα δάκρυα στη χθεσινή εκπομπή για την Ιωάννα Τούνη

Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος εκτός από την αδιαθεσία που αισθάνθηκε, “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” κάνοντας λόγο για “πόλεμο” που δέχεται η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη. «Θέλω να πω κάτι… Πραγματικά, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι” ανέφερε αρχικά.

“Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

ιωάννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου

Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει ‘πεθάνει’, έχει ‘πεθάνει’ την οικογένεια της και έχει ‘πεθάνει’ τον οποιοδήποτε”  σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Γιατί, τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» ξέσπασε ο παρουσιαστής και μοντέλο.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος συγκινήθηκε όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον επικρότησε για τη στήριξη που έχει προσφέρει στη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη αναφορικά με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

 

Ιωάννα Τούνη: Το ευχαριστώ με δάκρυα στα μάτια

Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια στο Instagram, ευχαριστώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη στήριξή του και όσα είπε για εκείνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA.

“Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha. Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ό,τι ειπώθηκε για μένα σήμερα στην εκπομπή.

Και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη, που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές, τις ακούει ο Δημήτρης. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη στα stories που ανέβασε στο Ιnstragram

“Τώρα αυτό το κλάμα είναι χαρμολύπη. Δεν κλαίω γιατί στεναχωριέμαι απαραίτητα. Είναι αυτό το κλάμα που λυπάσαι και χαίρεσαι μαζί. Πάντως, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να την βρείτε με την πάρτη σας πολλοί από εσάς και να σταματήσετε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς με τη δική σας ζωή. Δεν ξέρω γιατί προκαλείτε τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχει τόσο πολύ μίσος” είπε η ξανθιά influencer.

“Πραγματικά σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική στον εαυτό μου για το που έχω κάνει κακό και ποιόν έχω πειράξει και γιατί συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να πάρω  απαντήσεις, αλήθεια. Ας σταματήσει απλά όλο αυτό” λέει στα βίντεό της η Ιωάννα Τουνή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ