Δάκρυσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Η αδιαθεσία που ανησύχησε την Κατερίνα Καινούργιου

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Από την αρχή της εκπομπής, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου “ξέσπασε” για την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, λέγοντας ότι δέχεται “πόλεμο”. Στη συνέχεια της εκπομπής ο παρουσιαστής και μοντέλο δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα στα μάτια του. Όταν η Κατερίνα Kαινούργιου τον ρώτησε τι συνέβη ο ίδιος απάντησε πως ένιωσε μία αδιαθεσία και ότι ζαλίστηκε.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής θέλησαν να ελαφρύνουν το κλίμα, λέγοντας πως τον επηρέασαν τα αρνητικά σχόλια για τη φωνή του κατά τη συμμετοχή του στο J2US.

 

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική στιγμή κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λύγισε στον αέρα. Λίγο αργότερα, ο ίδιος συγκινήθηκε όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον επικρότησε για τη στήριξη που έχει προσφέρει στη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη αναφορικά με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε στον αέρα για τον “πόλεμο” στην Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” κάνοντας λόγο για “πόλεμο” που δέχεται η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη. «Θέλω να πω κάτι… Πραγματικά, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι” ανέφερε αρχικά.

“Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει ‘πεθάνει’, έχει ‘πεθάνει’ την οικογένεια της και έχει ‘πεθάνει’ τον οποιοδήποτε”  σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Γιατί, τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» ξέσπασε ο παρουσιαστής και μοντέλο.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.