Κέιτ Μίντλετον: Το αστείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και το τρυφερό στιγμιότυπο

Μία πολύ γλυκιά στιγμή μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατέγραψε ο φακός κατά την διάρκεια της συναυλίας που έγινε προς τιμήν του βασιλιά.

Ο ταγματάρχης που έβαλε «φωτιά» στα social media – Πώς έκλεψε την παράσταση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο Ουίλιαμ, ως πρωτότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας, είναι διάδοχος του θρόνου. Κατά την διάρκεια της συναυλίας που έγινε μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, έβγαλε λόγο για να τιμήσει τον πατέρα του. Κατά την διάρκεια του λόγου του, η κάμερα κατέγραψε την Κέιτ, η οποία και φαίνεται πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον πρίγκιπά της.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως θέλει να μιλήσει για τον πατέρα του και “για τον λόγο που τόσο σημαντικό αυτό το Σαββατοκύριακο”, αλλά δεν σκοπεύει να συνεχίσει “όλη την νύχτα” όπως ο Λίονελ Ρίτσι, κάνοντας έτσι ένα αστείο με το τραγούδι του σπουδαίου καλλιτέχνη, “All Night Long”, που συμμετείχε και στην συναυλία.

Ο «Χάρος» εντοπίστηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου: «Ποιον ψάχνει;» – Viral βίντεο στο TikTok

Η Κέιτ που παρακολουθούσε την συναυλία μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα το αστείο του συζύγου της, ξεσπώντας σε γέλια. Μάλιστα το όμορφο αυτό περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι και είναι ενθουσιασμένοι με το πόσο ερωτευμένο παραμένει το ζευγάρι και το πόσο περήφανη δείχνει να είναι η Κέιτ με τον Ουίλιαμ έπειτα από τόσα χρόνια.

Ένας χρήστης του Twitter ανεβάζει το βίντεο γράφοντας: “Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιδρά στον λόγο του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ”. Ενώ ένας άλλος χρήστης απαντά πως περιμένει το ζευγάρι να αποκτήσει και τέταρτο μωρό.

Χαμός στο Twitter με την Μέγκαν Μαρκλ- «Μπήκε κρυφά στη στέψη μεταμφιεσμένη;»

Ο Ουίλιαμ ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που απέτισε φόρο τιμής στον βασιλιά Κάρολο, μέσω του λόγου του. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε για τα όσα πέτυχε ο πατέρας του, τα προηγούμενα χρόνια, από την θέση του πρίγκιπα και έκανε μία πολύ όμορφη αναφορά στην γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, λέγοντας πως: “Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, οι στέψεις είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη και πως θα ήταν μια πολύ περήφανη μητέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ