«Ήταν μια νύχτα που θα θυμόμαστε»: Το backstage βίντεο από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον χαιρέτησαν τη Συναυλία Στέψης του Βασιλιά Καρόλου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Παλάτι του Ουίνδσορ ως «μια νύχτα που θα θυμόμαστε».

«Μπαμπά είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα» – Η συγκινητική αναφορά του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον βασιλιά Κάρολο

Χθες το βράδυ, ο Βασιλιάς και Βασίλισσα μαζί με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν σε μια γεμάτη αστέρια ποπ συναυλία με την Katy Perry , τον Olly Murs και τους Take That.

Περίπου 20.000 θεατές παρακολούθησαν το υπέροχο σόου από το βασιλικό κτήμα, με εκατομμύρια να παρακολουθούν τις παραστάσεις που ακτινοβολούν από τις τηλεοράσεις τους στο σπίτι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν πλάνα από τα παρασκήνια, που τους δείχνουν να φτάνουν στη συναυλία με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον εννιάχρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την οκτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα της Ουαλίας στο Instagram και στο Twitter, το λαμπερό βασιλικό ζεύγος έλαμψε καθώς ανέβαινε τις σκάλες για να καθίσει.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ περπάτησε δίπλα στον πατέρα του, τον σημερινό διάδοχο του θρόνου, ενώ η Κέιτ κρατούσε από το χέρι τη μοναχοκόρη της που εθεάθη να γελάει.

Ανάμεσα στα κλιπ από τις λαμπρές ερμηνείες, και η συγκινητική στιγμή που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του, λέγοντάς του: «Μπαμπά, είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα».

Το βίντεο έδειχνε έναν ελαφρώς αγνωμένο Ουίλιαμ να κατηφορίζει τις σκάλες της συναυλίας και να ελέγχει αν είχε σημειώσεις στην πλαϊνή τσέπη του.

Το κλιπ κλείνει με στιγμιότυπα από το φαντασμαγορικό και ιστορικό γεγονός που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες χθες το απόγευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ