«Μπαμπά είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα» – Η συγκινητική αναφορά του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του, λέγοντάς του: «Μπαμπά, είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα» στη χθεσινή εντυπωσιακή συναυλία μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Είπε επίσης στον βασιλιά Κάρολο ότι δεν είχε καμία αμφιβολία ότι η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, η «πολύ περήφανη μητέρα» του, θα έβλεπε «με αγάπη» από τον ουρανό.

Ο Ουίλιαμ εκφώνησε τη συναισθηματική του ομιλία από το Κάστρο του Ουίνδσορ καθώς το έθνος γιόρταζε τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα με την επίσημη Συναυλία Στέψης.

 

Το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκαν οι 20.000 πολίτες με ζητωκραυγές και ανεμίζοντας σημαίες. Η βασίλισσα Καμίλα ήταν κομψή με μια μπλε ολόσωμη φόρμα Anna Valentine.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να γίνει η βραδιά τόσο ξεχωριστή, ο Ουίλιαμ είπε ότι ήθελε «να πει λίγα λόγια για τον πατέρα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τόσο σημαντικό».

Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάνει ένα αστείο για ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σταρ της συναυλίας Lionel Richie, λέγοντας: «Μην ανησυχείς, σε αντίθεση με τον Lionel, δεν θα συνεχίσω όλη τη νύχτα».

Στη συνέχεια όμως ο Ουίλιαμ φρόντισε να γεμίσει δάκρυα τα μάτια όσων παρακολουθούσαν με μια αναφορά στην γιαγιά του.

«Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, οι στέψεις είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη. Θα ήταν μια πολύ περήφανη μητέρα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ