Κέιτ Μίντλετον: Οι καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές της το 2023 – Πώς άλλαξε το στυλ της

Η Κέιτ Μίντλετον αναστατώνει τα πράγματα όσον αφορά το στυλ της.  Καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, η γκαρνταρόμπα της άλλαξε μαζί με τον νέο ρόλο της και τώρα επεκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα φορέματα και τα φορέματα LK Bennett που είδαμε στο παρελθόν.

Όπως έδειξαν οι τελευταίοι 12 μήνες, οι επιλογές της αντικατοπτρίζουν τη νέα της θέση ως ανώτερο μέλος της οικογένειας. Με τα χρόνια η Κέιτ Μίντλετον έχει καθιερώσει ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ που βασίζεται σε οίκους μόδας στους οποίους έχει παραμείνει πιστή, από παλτό μέχρι προσεγμένα blazer. Έχει δημιουργήσει επίσης μια σιλουέτα που της ταιριάζει, με στενούς προσαρμοσμένους ώμους και σφιγμένη στη μέση.

Αλλά το 2023 είδαμε μια αλλαγή στο στρίφωμα, το οποίο πλέον πέφτει πάντα ταπεινά κάτω από το γόνατο. Όλο και περισσότερο τώρα, η πριγκίπισσα παραπέμπει στην παράδοση και την ιστορία της βασιλικής οικογένειας με αρχειακές αναφορές και όσον αφορά τις πολυτελείς εμφανίσεις της, συνεχίζει να στηρίζει τους Βρετανούς σχεδιαστές.

Φροντίζει να υπάρχουν κομμάτια υψηλής ραπτικής, ενώ κάποια ρούχα τα φορά ξανά, ενώ χρησιμοποιεί και κάποια ενοικιαζόμενα ρούχα. Αλλά το στυλ της Κέιτ Μίντλετον κινείται ολοένα και περισσότερο προς πιο high fashion επιλογές, όπως το εξαιρετικό κοστούμι φούστα Erdem που επιλέχθηκε για την Commonwealth Service, το ασύμμετρο παντελόνι Alexander McQueen και τα πλεκτά της Sézane. Δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί τον περασμένο χρόνο – και αυτό απέδωσε, όπως δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες.

Καπέλο της χρονιάς

Για το Trooping the Colour, η Κέιτ φόρεσε πράσινο από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε ένδειξη του ρόλου της ως Συνταγματάρχης των Ιρλανδικών Φρουρών. Επέλεξε ένα σμαραγδένιο φόρεμα και παλτό με κουμπιά, αλλά και κοσμήματα από τον Andrew Gn και συνδύασε την εμφάνιση με ένα ασορτί clutch LK Bennett και γόβες Aquazzura.

Το pièce de rezistencë και το «καπέλο της χρονιάς» ήταν το κατά παραγγελία καπέλο Philip Treacy που απογείωσε την εμφάνιση στην ίδια απόχρωση.

Red Carpet look της χρονιάς

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν αιθέρια με μια λευκή τουαλέτα Alexander McQueen με έναν ώμο, ενώ παρευρέθηκε στα βραβεία BAFTA.

Συμπλήρωσε το φόρεμα με χρυσές γόβες Aquazzura, γάντια όπερας Cornelia James, clutch Jimmy Choo και φλοράλ σκουλαρίκια από το Zara. Το φόρεμα είχε φορεθεί στο παρελθόν στην ίδια εκδήλωση το 2019, αλλά είχε τροποποιηθεί για μια πιο κομψή σιλουέτα.

Κοστούμι της χρονιάς

Το μωβ κοστούμι που επέλεξε προκάλεσε φρενίτιδα και έκανε χιλιάδες γυναίκες να το προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους. Αυτό το ρούχο της Emilia Wickstead ήταν από κοντά τέλειο.

Φόρεμα της Χρονιάς

Η πουά επιλογή της πριγκίπισσας ήταν λαμπερή. Παρευρέθηκε στην τελετή του Order of the Garter φορώντας ένα κομψό midi φόρεμα Alessandra Rich με γόβες Jennifer Chamandi, ένα clutch Strathberry και ένα φτερωτό καπέλο Philip Treacy.  Η Alessandra Rich έχει γίνει η αγαπημένη της σχεδιάστρια για κομψά φορέματα ημέρας και έχει ανεβάσει την γκαρνταρόμπα της.

Στολή της χρονιάς για κρατική εκδήλωση

Για τη στέψη της 6ης Μαΐου, η πρικίγπισσα Κέιτ έχει κολλήσει σε μια απλή χρωματική παλέτα, το πατριωτικό κόκκινο, το λευκό και το μπλε του Union Jack.

Έχοντας μια αιθέρια όψη με ένα ιβουάρ φόρεμα Alexander McQueen κεντημένο με τριαντάφυλλο, γαϊδουράγκαθο, νάρκισσο και τριφύλλι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα αστραφτερό φλοράλ headpiece σχεδιασμένο από την Jess Collett Milliner για τον Alexander McQueen.

Η προσαρμοσμένη τιάρα ήταν αυτό που έδωσε στο ντύσιμο ένα μοντέρνο πλεονέκτημα και έδειξε το ταλέντο της Kate για τη μόδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ