Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εύχονται καλά Χριστούγεννα με μια νέα φωτογραφία του Λούις, της Σάρλοτ και του Τζορτζ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχήθηκαν στον κόσμο καλά Χριστούγεννα με τη δημοσιοποίηση μιας νέας φωτογραφίας του πρίγκιπα Λούις , της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτζ.

Η νέα φωτογραφία, που είναι ασπρόμαυρη, δείχνει τα τρία παιδιά να χαμογελούν ανυπόμονα στην κάμερα, με την πριγκίπισσα Σάρλοτ στη μέση με τα χέρια της γύρω από τα αδέρφια της.

Αναρτώντας το μήνυμα στα social media, το βασιλικό ζεύγος έγραψε: «Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας!».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Josh Shinner.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται στη μέση σε έναν ξύλινο πάγκο, φορώντας τζιν και λευκή μπλούζα με τα ξανθά μαλλιά της κάτω. Το πλατύ χαμόγελό της ταιριάζει με τα μπράτσα της, τα οποία είναι ανοιχτά διάπλατα, αγκαλιάζοντας τα αδέλφια της.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Λούις, με σορτς και λευκό πουκάμισο κάθεται στα αριστερά, με το ένα πόδι σηκωμένο στον αέρα, με το κεφάλι στραμμένο προς την αδερφή του.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, επίσης χαμογελά πλατιά στην κάμερα, ταιριάζοντας με την αδερφή του με τζιν και λευκό πουκάμισο. Η φωτογραφία δείχνει μια πιο απλή πλευρά από τα τρία βασιλικά παιδιά, τα οποία φαίνονται χαλαρά και ενθουσιασμένα για να γιορτάσουν με την οικογένειά τους φέτος.

Τραβήχτηκε από τον Josh Shinner, γεννημένο στο Yorkshire, ο οποίος φωτογράφισε τα παιδιά, μαζί με τον William και την Kate, για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους φέτος.

Οι προηγούμενες σκηνοθέτες του Shinner περιλαμβάνουν τις ηθοποιούς Florence Pugh και Jodie Comer και τον τραγουδιστή Sam Smith. Το νέο πορτρέτο ήρθε λίγες ώρες αφότου εθεάθη η οικογένεια στη συναυλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της πριγκίπισσας Κέιτ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ