Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: Ό,τι ήταν να πω, το έχω πει κι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε με την Φαίη Σκορδά, στον Γιώργο Λιάγκα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δόξα τω Θεώ η τηλεοπτική χρονιά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Εντάξει, πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είναι μία χρονιά δύσκολη, υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ χαίρομαι να υπάρχουν πολλές εκπομπές, γιατί έχουμε όλοι δουλειά.

Το θλιβερό είναι να μην υπάρχουν εκπομπές, να κόβονται εκπομπές, να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά. Αυτό είναι το στενάχωρο. Από κει και πέρα να είμαστε όλοι καλά, να κάνουμε την δουλειά μας και όσο το δυνατόν περισσότερες εκπομπές, τόσο καλύτερα. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της η παρουσιάστρια απάντησε λέγοντας: «Άσε να έρθει πρώτα ο έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Δεν βγαίνω έξω και πέφτουν όλοι ανάσκελα και μου την πέφτει το σύμπαν. Έχω κάνει το πρώτο βήμα και μου βγήκε σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες».

Για το συμβάν με την Φαίη Σκορδά εξήγησε ότι: «Ότι ήταν να πω, το έχω πει κι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, οπότε δεν θα μιλήσω γι’ αυτό».

«Μου αρέσει η αυτοαναφορικότητα στους παρουσιαστές. Με τον Λιάγκα δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν έχω τίποτα με κανέναν», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της. 

«Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα καλά. Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον», δήλωσε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ