Kate Middleton: Η πρώτη της royal εμφάνιση για το 2022

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη της εμφάνιση για το νέο έτος και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Δούκισσα του Cambridge και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William επισκέφτηκαν το The Foundling Museum. Αυτό το μουσείο βρίσκεται στην πλατεία Brunswick του Λονδίνου και αφηγείται την ιστορία του νοσοκομείου Foundling. Πρόκειται για το πρώτο σπίτι της Βρετανίας που βοηθούσε όσα παιδιά κινδύνευαν να εγκαταλειφθούν και να μείνουν απροστάτευτα. Ιδρύθηκε στις αρχές του 18ου αιώνα και συγκεκριμένα το 1739. Η Kate είναι θερμή υποστηρίκτρια του μουσείου και έχει οριστεί πλέον ως χρηματοδότριά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oggi (@oggisettimanale)

Για τη ξεχωριστή περίσταση, η 40χρονη Δούκισσα επέλεξε ένα πολύ κομψό και καλαίσθητο σύνολο. Ήταν ντυμένη με ένα έντονο μπλε παλτό, σκουρόχρωμο ζιβάγκο και ασορτί υφασμάτινο παντελόνι. Φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι μυτερές γόβες, minimal ζώνη και ασημένια σκουλαρίκια. Από το look δεν έλειπε φυσικά μια μάσκα προστασίας, η οποία είχε παρόμοια απόχρωση με το πανωφόρι της Kate Middleton. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες και όσον αφορά το μακιγιάζ της, βάφτηκε σε nude τόνους αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της.

Ο Πρίγκιπας William ήταν εξίσου γοητευτικός δίπλα στην σύζυγό του. Ο ίδιος διάλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο που συνδύασε με ένα λεπτό πουλόβερ, καρό σακάκι και casual παντελόνι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το royal couple πήρε μέρος σε μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Χαρακτηριστικά παράδειγμα είναι το ότι ζωγράφισαν εικόνες στο πάτωμα. Κάποια στιγμή μάλιστα η Kate τσέκαρε τη ζωγραφιά του William και τον ρώτησε “Εγώ είμαι αυτή;”. Εκείνος απάντησε γελώντας “Ναι, εσύ είσαι”.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ