Κάνιε Γουέστ: Καυτά φιλιά με τη νέα σύντροφό του – H αντίδραση της Κιμ Καρντάσιαν

Σελίδα στη ζωή του φέρεται να γυρίζει ο Κάνιε Γουέστ. Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα ο ίδιος ο Κάνιε επέμενε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με την Κιμ Καρντάσιαν, αν και η τηλεπερσόνα δήλωνε με κάθε τρόπο ότι ο γάμος τους είναι παρελθόν, ο ράπερ εμφανίστηκε να ερωτοτροπεί με την 27χρονη ηθοποιό Τζούλια Φοξ.

Η ίδια η Φοξ σε ένα κείμενο 217 λέξεων στο περιοδικό Interview έγραψε με λεπτομέρειες για τα δύο καyτά ραντεβού της με τον Κάνιε Γουέστ και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε και τη συνεπήρε σ’ αυτόν, ώστε να ανυπομονεί για όσα της φέρει το μέλλον μαζί του.

Η ηθοποιός έγραψε στο περιοδικό για την άμεση επαφή που είχαν μόλις γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, περιέγραψε τη γενναιοδωρία του και την “αστεία” ενέργειά του.

“Έκανε εμένα και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να χαμογελάμε όλη τη νύχτα. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με αυτήν την ενέργεια και πετάξαμε στη Νέα Υόρκη για να δούμε το θεατρικό έργο Slave Play. Η πτήση προσγειώθηκε στις έξι και η παράσταση ήταν στις εφτά και ήταν εκεί στην ώρα του. Εντυπωσιάστηκα. Μετά το θεατρικό επιλέξαμε να δειπνήσουμε στο “Carbone” που είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια. Εκεί, ο Κάνιε σκηνοθέτησε μία φωτογράφιση για εμένα ενώ οι άνθρωποι απολάμβαναν το δείπνο τους. Μετά το δείπνο, μού έκανε μια έκπληξη. Είμαι ακόμη σε σοκ.

Έκλεισε μία σουίτα ξενοδοχείου που ήταν γεμάτη με ρούχα”. Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός, αυτή η κίνηση ήταν “το όνειρο κάθε κοριτσιού που πραγματοποιείται” και “αισθάνθηκα σαν μία πραγματική Σταχτοπούτα”. “Δεν ξέρω πώς το έκανε, ή πώς τα κατάφερε να τα έχει όλα έτοιμα στην ώρα τους. Αλλά εξεπλάγην. Ποιος κάνει τέτοια πράγματα στο δεύτερο ραντεβού; Ή σε οποιοδήποτε ραντεβού!” έγραψε με ενθουσιασμό η Τζούλια Φοξ.

“Οτιδήποτε με εμάς είναι τόσο… οργανικό. Δεν ξέρω πού πάει το πράγμα αλλά αν αυτό είναι μία ένδειξη για το μέλλον, απολαμβάνω το ταξίδι”.

Στον λογαριασμό του περιοδικού στο instagram ανέβηκαν και κάποιες πολύ προσωπικές και καυτές στιγμές του ζευγαριού από το ραντεβού τους. Οι δυο τους έχουν ενωμένα τα κεφάλια, ή φιλιούνται στον διάδρομο, ή η Τζούλια έχει ορμήσει πάνω στον ράπερ μπροστά σε ένα δοκιμαστήριο.

Σε άλλη φωτό που ανέβασε η Τζούλια, είναι από τη φωτογράφιση στο εστιατόριο όπου φαίνονται τόσο ο Κάνιε Γουέστ όσο και ο συγγραφέας του θεατρικού έργου, Τζέρεμι Ο. Χάρις. Αυτός ανέβασε και υλικό από τη φωτογράφιση που έστησε ο Κάνιε για τη Φοξ στον λογαριασμό του στο twitter επιβεβαιώνοντας όσο η ηθοποιός έγραψε, λέγοντας ότι ήταν παρών και έχει τις αποδείξεις.

Ωστόσο, ο Κάνιε πέρα από τη Φοξ, αυτή τη βδομάδα φάνηκε πως έχει έρθει κοντά και με την Πορτορικανή Όντρι Νιξ καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι δυο τους εθεάθησαν σε μπαλκόνι ξενοδοχείου. Και μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες που πήγε με τη Φοξ στη Νέα Υόρκη, πέρασε ακόμη περισσότερο χρόνο σε φυλασσόμενη έκταση.

Ώρες πριν η Φοξ μοιραστεί τις “καυτές” φωτογραφίες της με τον Κάνιε από το δεύτερο ραντεβού τους, η εγκυρότητα της σχέσης τους αμφισβητείται. Υπάρχουν αναφορές ότι η πρώην του Κάνιε θεωρεί ότι το “ρομάντσο” είναι “απόπειρα του Κάνιε για να την κάνει να ζηλέψει”. Ο ράπερ φέρεται να καταγράφει τα πολλά ραντεβού του με τη δική του ομάδα επικοινωνίας. Πηγή είπε στο Page Six οτι ο Κάνιε φέρνει μαζί του φωτογράφους ως μέρος ενός μεγάλου πρότζεκτ που καταγράφει τη ζωή του.

Κιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Πάντως, η Κιμ λέγεται ότι δεν έχει πάρει με καλό μάτι το φερόμενο ειδύλλιο, τη στιγμή που εκείνη απολαμβάνει τις στιγμές της με τον κωμικό σταρ του Saturday Night Live Πιτ Ντέιβιντσον. “Η Κιμ θεωρεί ότι είναι κωμικό που ο Κάνιε, από εκεί που την ικέτευε να επιστρέψει στη ζωή του, τώρα επιδεικνύει σε ολόκληρη την πόλη το νέο του κορίτσι μέσα σε λίγες ημέρες.

Ξέρει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, απλώς τυπικές ανοησίες από τον Κάνιε” είπε πηγή στη Sun και πρόσθεσε: “Η Κιμ θεωρεί ότι είναι άλλη μία απελπισμένη απόπειρα να την κάνει να ζηλέψει. Ειλικρινά δεν νοιάζεται, τον έχει ξεπεράσει σε τέτοιο σημείο που το παιχνιδάκι του δεν πιάνει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ