Κάνιε Γουέστ: Δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν και τόνισε ότι θέλει να μείνει παντρεμένος μαζί της. Σε συνέντευξή του, ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για τον χωρισμό από την επί επτά χρόνια σύζυγό του, περιγράφοντας τον αντίκτυπο του διαζυγίου στα τέσσερα παιδιά τους.

Ο 44χρονος ράπερ επέμεινε ότι δεν έχουν πάρει καν διαζύγιο και ότι δεν έχει δει ούτε τα χαρτιά του διαζυγίου, παρά το γεγονός ότι η Κιμ κατέθεσε αίτηση τον Φεβρουάριο.

“Θέλω να είμαστε μαζί” υπογράμμισε ο Κάνιε Γουέστ. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη Νορθ, τον πεντάχρονο Σέιντ, την 3χρονη Σικάγο και τον δύο ετών Ψαλμ. Ο Κάνιε είπε ότι τα παιδιά τους δυσκολεύονται από το διαζύγιο καθώς θέλουν τους γονείς τους μαζί.

Να σημειωθεί ότι ο Κιμ στον εναρκτήριο μονόλογό της στο Saturday Night Live ανέφερε μεταξύ άλλων: “…όταν τον χώρισα, το μόνο πρόβλημα ήταν ένα: η προσωπικότητά του”.

Όπως απάντησε ο Κάνιε, “το SNL έκανε τη γυναίκα μου να πει “τον χώρισα” στην τηλεόραση γιατί ήθελαν να βάλουν αυτόν τον τίτλο… και ακόμη δεν έχω δει ούτε τα χαρτιά, δεν είμαστε καν διαζευγμένοι”.

Σημείωσε ότι το διαζύγιο δεν είναι αστείο, ειδικά καθώς φαίνεται να έχει προκαλέσει αναστάτωση στα παιδιά τους. “Τα παιδιά μου θέλουν τους γονείς τους να μείνουν μαζί. Εγώ θέλω να είμαστε μαζί” πρόσθεσε προτού επιμείνει ότι ήταν τα Μέσα που δεν ήθελαν τον ίδιο και την Κιμ Καρντάσιαν να επιλύουν τις διαφορές τους.

Στο μεταξύ, έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να απολαμβάνει κρυφά ραντεβού με τον παρουσιαστή του SNL Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος έχει ταραχώδη ερωτική ζωή και ήδη στις κατακτήσεις του ανήκουν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ