Κιμ Καρντάσιαν: Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να απολαμβάνει κρυφά ραντεβού με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν δεύτερο βράδυ στη σειρά στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν και ο 27χρονος σταρ του Saturday Night Live βγήκαν με φίλους για δείπνο στο στέκι διασήμων στη Νέα Υόρκη, αν και έφθασαν χωριστά στο ραντεβού.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε εντυπωσιακή είσοδο φορώντας ένα βελούδινο φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου, αν και αργά το απόγευμα. Ο κωμικός έφθασε πριν από την τηλεπερσόνα, η οποία μπήκε στο εστιατόριο δέκα λεπτά μετά.

Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν ενώ φθάνει στο εστιατόριο για το ραντεβού με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Κιμ να καταφθάνει φορώντας ένα εφαρμοστό βελούδινο φόρεμα που αναδείκνυε τις θηλυκές καμπύλες της, ενώ αργότερα την εντόπισαν να βγαίνει από το εστιατόριο μόνη της και να κατευθύνεται σε SUV που την περίμενε.

Η Κιμ Καρντάσιαν σε βραδινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη

Το πρώτο ραντεβού της Κιμ και του Πιτ ήταν μόλις την προηγούμενη νύχτα, με το ΤΜΖ να μεταδίδει πως το ζευγάρι απόλαυσε ένα ιδιωτικό δείπνο στην αγαπημένη πιτσαρία του Πιτ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Στέιτεν Άιλαντ.

Το ζευγάρι, που τονίζει ότι είναι απλώς φίλοι αυτήν τη στιγμή, μπήκαν στην πιτσαρία από την πίσω πόρτα προτού απολαύσουν τα ιταλικά πιάτα της αρεσκείας τους. Τον περασμένο μήνα Κιμ και Πιτ σόκαραν τον κόσμο όταν αντάλλαξαν ένα φιλί σε σκετς με θέμα τον Αλαντίν κατά την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live.

Tην περασμένη Παρασκευή φούντωσαν οι φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι χέρι σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια. Λέγεται ότι απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου, όπως ανέφερε το People την περασμένη Τρίτη. Πηγή του περιοδικού είπε ότι οι δύο σταρ έχουν χημεία και διασκεδάζουν μαζί.

 

Να σημειωθεί ότι η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Από την πλευρά του ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει αρκετές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, όπως η Αριάνα Γκράντε, με την οποία αρραβωνιάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα, η Κάια Γκέρμπερ, η Κέιτ Μπέικινσεϊλ και η Φοίβη Ντίνεβορ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ