“Επανασύνδεση” Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ για… οικογενειακούς λόγους

Ξανά μαζί εθεάθησαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους σε μία οικογενειακή επίσκεψη στο μουσείο του Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή είπε στο Ε! ότι ο ράπερ και η επιχειρηματίας μαζί με τα παιδιά επισκέφθηκαν το μουσείο πριν από τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης Ασιατικής Τέχνης: “Ήταν ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν εκεί και όλοι έβλεπαν ότι η Κιμ και ο Κάνιε τα πάνε περίφημα”.

“Ήταν εκεί για τα παιδιά καθώς το μουσείο είναι περιβάλλον φιλικό προς τις οικογένειες και αυτή η συγκεκριμένη έκθεση βγάζει το παιδί μέσα από όλους μας. Ήταν αξιοπρεπείς και έδειχναν να εκτιμούν πολύ τα όσα έβλεπαν και πέρασαν υπέροχα”. Κοντά τους ήταν οι άνδρες ασφαλείας τους, αλλά όχι και οι νταντάδες, καθώς αυτή η έξοδος ήταν προφανώς αυστηρά οικογενειακή.

Υπενθυμίζεται πως η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από επτά χρόνια γάμου έπειτα από μία δύσκολη χρονιά κατά την οποία ο Κάνιε έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Άρχισαν να έχουν σχέση το 2012, αρραβωνιάστηκαν το 2013 και παντρεύτηκαν στη Φλωρεντία το 2014. Ενώ η Κιμ δεν βγαίνει ακόμα με κάποιον μετά τον χωρισμό, οι φήμες λένε ότι έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ του Κάνιε και της Ιρίνα Σάικ, την οποία είχε γνωρίσει το 2010.

σχολίασε κι εσύ